En iyi turşu markası hangisi?

YBK

Kilopat
Daha fazla  
Selamlar, en kaliteli bulduğunuz ve beğendiğiniz turşu markası hangisi? Ekşi'de 30 sayfa entry girilmiş berrak turşu için, nasıldır bilmem. Tercihen ekşi ve asidik bir tat arıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Tat veya torku olabılır eskıden hacının şalgamı vardı onun altında uretımı olabılır bakmanızı şiddetsiz tavsiye edrim.

Selamlar, en kaliteli bulduğunuz ve beğendiğiniz turşu markası hangisi? Ekşi'de 30 sayfa entry girilmiş berrak turşu için, nasıldır bilmem. Tercihen ekşi ve asidik bir tat arıyorum.
Yaşadığın ilde eski turşucular varsa, mevsimlik açan ve kapatan, en güzelleri onlar oluyor.

Onun harici Berrak eh, Kühne'nin koruyucusuz olan minikleri var onlar güzel. Kühne markasının Türk Tipi yazmayanlarında şeker tadı alabilirsin - Alman v.b milletlerin turşu kurma adetlerinden dolayı. Alışık olmadığın için farklı gelebilir.

En iyisi değil ama Şok'ta satılan Vatan marka turşuyu garip bir şekilde çok çok iyi bulmuştum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…