darendeliveli Hectopat Katılım 24 Ocak 2020 Mesajlar 307 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ocak 2021 #11 Harbiden bu kaspersky ücretsiz mi ya bende denemek isterim ama şuan çoçukluğumdan beri kullandığım avira var free diye bakalım bir deneyelim.
Harbiden bu kaspersky ücretsiz mi ya bende denemek isterim ama şuan çoçukluğumdan beri kullandığım avira var free diye bakalım bir deneyelim.
For East Troop Hectopat Katılım 17 Aralık 2020 Mesajlar 1.293 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer Kayseri 7 Ocak 2021 #12 darendeliveli dedi: Harbiden bu kaspersky ücretsiz mi ya bende denemek isterim ama şuan çoçukluğumdan beri kullandığım avira var free diye bakalım bir deneyelim. Genişletmek için tıkla... Ücretsiz versiyonu var.
darendeliveli dedi: Harbiden bu kaspersky ücretsiz mi ya bende denemek isterim ama şuan çoçukluğumdan beri kullandığım avira var free diye bakalım bir deneyelim. Genişletmek için tıkla... Ücretsiz versiyonu var.
WayneR Hectopat Katılım 17 Temmuz 2019 Mesajlar 868 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ocak 2021 #13 HataVerenGuncelleme dedi: Hayırlısı olsun hocam, kurtulmanız dileğiyle... ben de zamanın da Bitdefender, Kaspersky, IObit falan takılıyordum şimdiler de doğru yolu buldum. Genişletmek için tıkla... Neymiş efenim doğru yol. Biz de bulalım.
HataVerenGuncelleme dedi: Hayırlısı olsun hocam, kurtulmanız dileğiyle... ben de zamanın da Bitdefender, Kaspersky, IObit falan takılıyordum şimdiler de doğru yolu buldum. Genişletmek için tıkla... Neymiş efenim doğru yol. Biz de bulalım.
Ataberk Karakaş Megapat Katılım 21 Nisan 2016 Mesajlar 867 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer İzmit/Kartepe Daha fazla Sistem Özellikleri Asus Z690P İntel İ7 12900K CORSAIR 32GB (4x8GB) RGB Pro MSI MPG A850GF 850W +80 Gold PF360 Samsung 250GB 960 EVO/ Sandisk Plus 1 TB /1 TB 7200 RPM Asus Rog Strix RTX 3080 Phanteks P500A RGB Asus VG248QE 24” 144hz 1ms Asus VG259QM 280hz Cinsiyet Erkek Meslek Aşcı 7 Ocak 2021 #14 Windows Defender
H HataVerenGuncelleme Hectopat Katılım 27 Şubat 2020 Mesajlar 1.437 Çözümler 1 Yer EV 7 Ocak 2021 #15 WayneR dedi: Neymiş efenim doğru yol. Biz de bulalım. Genişletmek için tıkla... Windows Defender, Windows oyun modu, Windows Update, Steam, Firefox, Ve GTAV. Uzak durulması gerekenler. IObit başta olmak üzere hile, crack, bilinmeyen site, bilinmeyen diğer yazılımlar vs.
WayneR dedi: Neymiş efenim doğru yol. Biz de bulalım. Genişletmek için tıkla... Windows Defender, Windows oyun modu, Windows Update, Steam, Firefox, Ve GTAV. Uzak durulması gerekenler. IObit başta olmak üzere hile, crack, bilinmeyen site, bilinmeyen diğer yazılımlar vs.
For East Troop Hectopat Katılım 17 Aralık 2020 Mesajlar 1.293 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer Kayseri 7 Ocak 2021 #16 HataVerenGuncelleme dedi: Windows Defender, Windows oyun modu, Windows Update, Steam, Firefox, Ve GTAV. Uzak durulması gerekenler. IObit başta olmak üzere hile, crack, bilinmeyen site, bilinmeyen diğer yazılımlar vs. Genişletmek için tıkla... Hocam Windows oyun modu FPS düşürmüyor mu?
HataVerenGuncelleme dedi: Windows Defender, Windows oyun modu, Windows Update, Steam, Firefox, Ve GTAV. Uzak durulması gerekenler. IObit başta olmak üzere hile, crack, bilinmeyen site, bilinmeyen diğer yazılımlar vs. Genişletmek için tıkla... Hocam Windows oyun modu FPS düşürmüyor mu?
H HataVerenGuncelleme Hectopat Katılım 27 Şubat 2020 Mesajlar 1.437 Çözümler 1 Yer EV 7 Ocak 2021 #17 For East Troop dedi: Hocam Windows oyun modu FPS düşürmüyor mu? Genişletmek için tıkla... RAM üzerinde bayağı bir etkisi oluyor ama FPS bilgisini bilmiyorum.
For East Troop dedi: Hocam Windows oyun modu FPS düşürmüyor mu? Genişletmek için tıkla... RAM üzerinde bayağı bir etkisi oluyor ama FPS bilgisini bilmiyorum.
For East Troop Hectopat Katılım 17 Aralık 2020 Mesajlar 1.293 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer Kayseri 7 Ocak 2021 #18 HataVerenGuncelleme dedi: RAM üzerinde bayağı bir etkisi oluyor ama FPS bilgisini bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Unlost'un Nvidia FPS yükseltme videosunda görmüştümde.
HataVerenGuncelleme dedi: RAM üzerinde bayağı bir etkisi oluyor ama FPS bilgisini bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Unlost'un Nvidia FPS yükseltme videosunda görmüştümde.
darendeliveli Hectopat Katılım 24 Ocak 2020 Mesajlar 307 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ocak 2021 #19 HataVerenGuncelleme dedi: Windows Defender, Windows oyun modu, Windows Update, Steam, Firefox, Ve GTAV. Uzak durulması gerekenler. IObit başta olmak üzere hile, crack, bilinmeyen site, bilinmeyen diğer yazılımlar vs. Genişletmek için tıkla... Hocam windows oyun modun'dan neden uzak duralım gerçekten çok merak ettim fazla fps alacağımızı söylüyor?
HataVerenGuncelleme dedi: Windows Defender, Windows oyun modu, Windows Update, Steam, Firefox, Ve GTAV. Uzak durulması gerekenler. IObit başta olmak üzere hile, crack, bilinmeyen site, bilinmeyen diğer yazılımlar vs. Genişletmek için tıkla... Hocam windows oyun modun'dan neden uzak duralım gerçekten çok merak ettim fazla fps alacağımızı söylüyor?
For East Troop Hectopat Katılım 17 Aralık 2020 Mesajlar 1.293 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer Kayseri 7 Ocak 2021 #20 darendeliveli dedi: Hocam windows oyun modun'dan neden uzak duralım gerçekten çok merak ettim fazla fps alacağımızı söylüyor? Genişletmek için tıkla... Yok alttakilerden uzak durun diyor, üsttekileri kullan diyor.
darendeliveli dedi: Hocam windows oyun modun'dan neden uzak duralım gerçekten çok merak ettim fazla fps alacağımızı söylüyor? Genişletmek için tıkla... Yok alttakilerden uzak durun diyor, üsttekileri kullan diyor.