Seyfoli Hectopat Katılım 9 Mart 2021 Mesajlar 120 1 Haziran 2021 #11 Fischerk dedi: Kaspersky ücretsiz miydi? Genişletmek için tıkla... Ücretsiz versiyonu var.
Prime777 Yottapat! Katkıda Bulunan Çözüme Giden Yol Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 31 Aralık 2020 Mesajlar 32.643 Makaleler 54 Çözümler 412 Daha fazla Sistem Özellikleri PC: Intel Core i5-12400F | ASUS Dual RX 6600 | ASUS Prime H610M-K D4 | XPG Gammix D30 2x8 RAM | WD SN570 500GB | FSP Hydro K Pro 500W 80+ | Vento VG10F GIGABYTE G24F-2 | Logitech G213 Prodigy | ATK A9 Dragonfly | QP Honeycomb Mousepad | Windows 11 24H2. Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 1 Haziran 2021 #12 DoktorBey19 dedi: 8 GB RAM var ben de, zaten oyunlarda yetersiz kalıyor bir de antivirüs indirmek istemiyorum. Ne kadar yoruyor bunlar sistemi? Genişletmek için tıkla... Avast 20 MB RAM falan kullanıyor, sen korumaları ortaya çek ve zamanlanan taramaları kapat RAM kullanımı öyle oluyor. Mis gibi antivirüs.
DoktorBey19 dedi: 8 GB RAM var ben de, zaten oyunlarda yetersiz kalıyor bir de antivirüs indirmek istemiyorum. Ne kadar yoruyor bunlar sistemi? Genişletmek için tıkla... Avast 20 MB RAM falan kullanıyor, sen korumaları ortaya çek ve zamanlanan taramaları kapat RAM kullanımı öyle oluyor. Mis gibi antivirüs.
Tesla Bobini Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Şubat 2017 Mesajlar 14.842 Makaleler 2 Çözümler 17 Yer İzmir 1 Haziran 2021 #13 Listedeki AV'ler kadar, Windows Defender da testlerden tam puan alıyor yalnız onu da söyleyelim.
xDarkLyne Hectopat Katılım 27 Temmuz 2020 Mesajlar 2.792 Makaleler 14 Çözümler 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yazılım, Güvenlik 1 Haziran 2021 #14 Tesla Bobini dedi: Listedeki Av'ler kadar, Windows Defender da testlerden tam puan alıyor yalnız onu da söyleyelim. Genişletmek için tıkla... Defender virüs engellemede başarılı, silmede başarısız. Buga giriyor, vb. Defender yetersiz.
Tesla Bobini dedi: Listedeki Av'ler kadar, Windows Defender da testlerden tam puan alıyor yalnız onu da söyleyelim. Genişletmek için tıkla... Defender virüs engellemede başarılı, silmede başarısız. Buga giriyor, vb. Defender yetersiz.
Tesla Bobini Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Şubat 2017 Mesajlar 14.842 Makaleler 2 Çözümler 17 Yer İzmir 1 Haziran 2021 #15 Geçenlerde bir arkadaş atmıştı test'lerden tam puan almıştı derinlemesine incelemedim.
Ö Ömer Emin Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Mayıs 2020 Mesajlar 1.249 Makaleler 1 Çözümler 5 Yer Dünya Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Haziran 2021 #16 Fischerk dedi: Kaspersky ücretsiz miydi? Genişletmek için tıkla... Evet. Ücretsiz di. Tesla Bobini dedi: Geçenlerde bir arkadaş atmıştı test'lerden tam puan almıştı derinlemesine incelemedim. Genişletmek için tıkla... AV-TEST testleri diyosan oraya bakma AV Comparatives'in sonuçları 3 tane 6 değil ve daha doğru bence.
Fischerk dedi: Kaspersky ücretsiz miydi? Genişletmek için tıkla... Evet. Ücretsiz di. Tesla Bobini dedi: Geçenlerde bir arkadaş atmıştı test'lerden tam puan almıştı derinlemesine incelemedim. Genişletmek için tıkla... AV-TEST testleri diyosan oraya bakma AV Comparatives'in sonuçları 3 tane 6 değil ve daha doğru bence.
Tesla Bobini Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Şubat 2017 Mesajlar 14.842 Makaleler 2 Çözümler 17 Yer İzmir 1 Haziran 2021 #17 @Ömer Emin Hocam doğrudur da o sitede mesela Avast'ta tam puan alıyor ama bu forumda önerilince herkes gülüyor.
@Ömer Emin Hocam doğrudur da o sitede mesela Avast'ta tam puan alıyor ama bu forumda önerilince herkes gülüyor.
Enes Coşkun Femtopat Katılım 23 Mart 2021 Mesajlar 14 Yer kayseri Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Haziran 2021 #18 DoktorBey19 dedi: 8 GB RAM var ben de, zaten oyunlarda yetersiz kalıyor bir de antivirüs indirmek istemiyorum. Ne kadar yoruyor bunlar sistemi? Genişletmek için tıkla... Bende 3 GB RAM var oyunda oynatıyor webde de gezdiriyor. Fazla RAM yemiyor sıkıntı etmeyin.
DoktorBey19 dedi: 8 GB RAM var ben de, zaten oyunlarda yetersiz kalıyor bir de antivirüs indirmek istemiyorum. Ne kadar yoruyor bunlar sistemi? Genişletmek için tıkla... Bende 3 GB RAM var oyunda oynatıyor webde de gezdiriyor. Fazla RAM yemiyor sıkıntı etmeyin.
Ice Tea Seftali Hectopat Katılım 9 Mart 2021 Mesajlar 2.037 Çözümler 2 1 Haziran 2021 #19 Norton Kaspersky'dan daha cazip bence.
Ö Ömer Emin Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Mayıs 2020 Mesajlar 1.249 Makaleler 1 Çözümler 5 Yer Dünya Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Haziran 2021 #20 Tesla Bobini dedi: @Ömer Emin Hocam doğrudur da o sitede mesela Avast'ta tam puan alıyor ama bu forumda önerilince herkes gülüyor. Genişletmek için tıkla... Veri satma olayından dolaryı gülüyolar virüs koruması iyi.
Tesla Bobini dedi: @Ömer Emin Hocam doğrudur da o sitede mesela Avast'ta tam puan alıyor ama bu forumda önerilince herkes gülüyor. Genişletmek için tıkla... Veri satma olayından dolaryı gülüyolar virüs koruması iyi.