- Makaleler
- 4
Tavsiyelerinizi bu ankette belirtin ki insanlar antivirüs programı seçmekte zorlanmasın.
Herkes güvende kalsın.
Herkes güvende kalsın.
Tavsiyelerinizi bu ankette belirtin ki insanlar antivirüs programı seçmekte zorlanmasın.
Herkes güvende kalsın.
En çöpü olarak evet, Windows Defender en çöpü.Windows Defender en iyisi bence.
Kaseprsky Security Cloud.
En Çöp'ü olarak evet Windows Defender en çöpü.
Windows 10'da şimdiye kadar bir virüsten etkilenmedim anında durduruyor ve kaynak kullanımından dolayı çok bir performans kaybı yaşamadım.
McAfee lisanslı versiyon kullandım.
- Arka planda bir sürü uygulaması açık.
- CPU çok kullanıyor.
- RAM çok kullanıyor.
Avast - Avira - Norton falan kullandım zaten geneli uygulama yüklerken yanlışlıkla "accept" seçeneğine bastığında geliyor.
- Çok RAM kullanıyor.
- CPU çok kullanıyor.
- Reklam gibi şeyler çıktığından ekstra onlarda kastırıyor.
Ama Windows Defender gerçekten sağlıklı çalışıyor. RAM kullanımı 90 - 150 arası değişiyor ve CPU kullanmıyor fazla.
Belirttiğim gibi Windows 10 ile tümleşik çalıştığı için aşırı derecede optimize çalışıyor ve olukça duyarlı.
Sürekli güncelleme alması da bu yazılıma olan güveni artırıyor.
Ben Kaspersky önermişim sen bana dandik markaların dandik Antivirüs/Internet Securitylerini anlatıyorsun. Kaspersky Security Cloud kullanıyorum RAM kullanıım 100-180 arası, şu an 100.Windows 10'da şimdiye kadar bir virüsten etkilenmedim anında durduruyor ve kaynak kullanımından dolayı çok bir performans kaybı yaşamadım.
McAfee lisanslı versiyon kullandım.
- Arka planda bir sürü uygulaması açık.
- CPU çok kullanıyor.
- RAM çok kullanıyor
Avast - Avira - Norton falan kullandım zaten geneli uygulama yüklerken yanlışlıkla "accept" seçeneğine bastığında geliyor.
- Çok RAM kullanıyor
- CPU çok kullanıyor
- Reklam gibi şeyler çıktığından ekstra onlarda kastırıyor.
Ama Windows Defender gerçekten sağlıklı çalışıyor. RAM kullanımı 90 - 150 MB arası değişiyor ve CPU kullanmıyor fazla.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.