En iyi ücretsiz GPT hangisi?

Makaleler
1
Daha fazla  
Kodları tamamlayabilecek sıkıntı çıkarmayacak GPT lazım Bing mi Copilot mu hangisi en iyisidir?

Kodları tamamlayabilecek sıkıntı çıkarmayacak GPT lazım Bing mi Copilot mu hangisi en iyisidir?

Benim bu güne kadar kullanmış olduğum Copilot hiç sorun çıkarmadı ya da kendi kendine işlemler yapmadı en iyisi o benim gözümde

Gemini en iyisi gibi ya. Bilgi birikiminde hepsini solluyor. Hem Tıp bilgilerini hem de ağır donanım bilgilerini biliyor. İnternette SAM Overlaoding (Doğru yazdım merak etmeyin.) ayarı hakkında hiçbir şey yokken kendisi epey iyi anlattı.

Claude 3'ün Opus versiyonu kodlama konusunda benchmarklarda şu anda en önde olan model diye biliyorum ama free versiyonunda bu imkanı sağlıyor mu bilmiyorum araştırabilirsiniz.

Ekleme: Claude 3'e sadece VPN'le erişilebiliyor, Türkiye'de henüz erişilemiyor. Ben girmiştim ama VPN gerektiğini unutmuşum.

Son düzenleme:
Home buradan vpnsiz kullanabilirsin ayrica 5 dolarlik kredi veriyor apisini projelerde kullanabilirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…