Ücretsizlerin içerisinde bence en güzel özelliklere sahip olan hosting infintyfree bence. Diğerlerinde dosya sayısı kısıtı, bantgenişliği ıvır zıvır çok kısıtlama var. Ben yıllardır kullanırım sorun yaşamadım. Nasıl bir sorun var?
Ücretsizlerin içerisinde bence en güzel özelliklere sahip olan hosting infintyfree bence. Diğerlerinde dosya sayısı kısıtı, bantgenişliği ıvır zıvır çok kısıtlama var. Ben yıllardır kullanırım sorun yaşamadım. Nasıl bir sorun var?
Action Scheduler: 8 past-due actions found; something may be wrong. Gibi hatalar, tıkladığımda action-scheduler-migration, wpforms, wp_mail_smtp, hcaptcha gibi hatalar çıkıyor. Benimle de ilgili olabilir ancak ne zaman infinityfree kullansam bu tarz hatalar yaşıyorum. wp-cron falan da dahil.
Bence bunun sebebi hosting'in kısıtlamalarından kaynaklı ve olması da gayet normal bence. Ama dediğim gibi ücretsiz hostingden çokta bişey beklemeyemezsin. 000webhost'u bir dene istersen?
Bence bunun sebebi hosting'in kısıtlamalarından kaynaklı ve olması da gayet normal bence. Ama dediğim gibi ücretsiz hostingden çokta bişey beklemeyemezsin. 000webhost'u bir dene istersen?
WordPress'in temel sorunlarindan biri her cozunurluk icin ayri resim kullaniyor olmasi. Hizlandirmak icinde cache eklentileri var ve gercekten iyi calisiyor. Deneyin bence.