CS Relboron Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Zamanın Tanığı Katılım 30 Kasım 2019 Mesajlar 10.181 Makaleler 2 Çözümler 82 Yer İzmir 23 Haziran 2022 #11 gelpcpc1 dedi: Şimdi ona bakıyordum hocam bende . Hocam proton VPN oyunda farklı sunuculara bağlanmıyor. Nedeni nedir acaba ben mi yanlış bir şey yaptım. Genişletmek için tıkla... hocam japon hollanda ve amerika olarak 3 sunucusu var ve her sunucu altında onlarca farklı adres var , hollanda veya amerikadan deneyin.
gelpcpc1 dedi: Şimdi ona bakıyordum hocam bende . Hocam proton VPN oyunda farklı sunuculara bağlanmıyor. Nedeni nedir acaba ben mi yanlış bir şey yaptım. Genişletmek için tıkla... hocam japon hollanda ve amerika olarak 3 sunucusu var ve her sunucu altında onlarca farklı adres var , hollanda veya amerikadan deneyin.
Dr Drake Ramoray Decipat Katılım 3 Ağustos 2021 Mesajlar 1.155 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Haziran 2022 #12 gelpcpc1 dedi: Oynadığım oyun öyle GB kullanan bir oyun değil zaten 3 saatte 200 MB falan veri kullanıyor düşük GB olsa da sıkıntı yok. Kendi sitesine giriş yapamıyorum ama Genişletmek için tıkla... Şuan giriş yapabiliyorum hocam. 1 kez daha deneyin isterseniz
gelpcpc1 dedi: Oynadığım oyun öyle GB kullanan bir oyun değil zaten 3 saatte 200 MB falan veri kullanıyor düşük GB olsa da sıkıntı yok. Kendi sitesine giriş yapamıyorum ama Genişletmek için tıkla... Şuan giriş yapabiliyorum hocam. 1 kez daha deneyin isterseniz