TheEgE4 Decapat Katılım 16 Nisan 2023 Mesajlar 151 Çözümler 1 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri AMD Ryzen 7 7800X3D || ASUS Prime B850M MAX || ASUS PRIME Radeon RX 9070XT Cinsiyet Erkek Meslek Bilişim Bölümü Öğrenci 14 Haziran 2025 #1 Arkadaşlar sizce en iyi Uno kart türü ne size göre? Classic, flip, Flex, all wild, no mercy, DOS ya da Team gibi.
Arkadaşlar sizce en iyi Uno kart türü ne size göre? Classic, flip, Flex, all wild, no mercy, DOS ya da Team gibi.
Sakuya Izayoi Megapat Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Aralık 2024 Mesajlar 13.764 Makaleler 5 Çözümler 277 14 Haziran 2025 #2 Classic.
snowflakegotwingz Picopat Katılım 27 Mayıs 2025 Mesajlar 445 Çözümler 4 Yer Norveç - Bergen Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Tercüman 14 Haziran 2025 #3 Classic adamdır. Flip'ten nefret ediyorum. No Mercy sadece oyun süresini uzatıyor.
TheEgE4 Decapat Katılım 16 Nisan 2023 Mesajlar 151 Çözümler 1 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri AMD Ryzen 7 7800X3D || ASUS Prime B850M MAX || ASUS PRIME Radeon RX 9070XT Cinsiyet Erkek Meslek Bilişim Bölümü Öğrenci 14 Haziran 2025 #4 snowflakegotwingz dedi: Classic adamdır. Flip'ten nefret ediyorum. No Mercy sadece oyun süresini uzatıyor. Genişletmek için tıkla... classic çok oynadık artık kartlar yıprandı o yüzden başka oyun geçmek istiyoruz ondan dolayı konuyu açtım
snowflakegotwingz dedi: Classic adamdır. Flip'ten nefret ediyorum. No Mercy sadece oyun süresini uzatıyor. Genişletmek için tıkla... classic çok oynadık artık kartlar yıprandı o yüzden başka oyun geçmek istiyoruz ondan dolayı konuyu açtım
Dlexn Femtopat Katılım 6 Nisan 2025 Mesajlar 85 14 Haziran 2025 #5 Classic ve Flip dışı hiç birini oynamadım ve bence Classic daha eğlenceli ve takip etmesi kolay ya da artık ben yaşlandım
Classic ve Flip dışı hiç birini oynamadım ve bence Classic daha eğlenceli ve takip etmesi kolay ya da artık ben yaşlandım
snowflakegotwingz Picopat Katılım 27 Mayıs 2025 Mesajlar 445 Çözümler 4 Yer Norveç - Bergen Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Tercüman 14 Haziran 2025 #6 TheEgE4 dedi: classic çok oynadık artık kartlar yıprandı o yüzden başka oyun geçmek istiyoruz ondan dolayı konuyu açtım Genişletmek için tıkla... Classic'den başkasına geçmek istiyorsanız No Mercy en mantıklısı. Flip çok sıkıyor bir süre sonra.
TheEgE4 dedi: classic çok oynadık artık kartlar yıprandı o yüzden başka oyun geçmek istiyoruz ondan dolayı konuyu açtım Genişletmek için tıkla... Classic'den başkasına geçmek istiyorsanız No Mercy en mantıklısı. Flip çok sıkıyor bir süre sonra.
Owium Picopat Katılım 8 Aralık 2024 Mesajlar 754 Çözümler 1 14 Haziran 2025 #7 TheEgE4 dedi: classic çok oynadık artık kartlar yıprandı o yüzden başka oyun geçmek istiyoruz ondan dolayı konuyu açtım Genişletmek için tıkla... En kralı klasiktir, eğer klasikten sıkıldıysanıza uno olmasada yine bir kart oyunu olan Monoply Bid'e bakın derim, eğlenceli.
TheEgE4 dedi: classic çok oynadık artık kartlar yıprandı o yüzden başka oyun geçmek istiyoruz ondan dolayı konuyu açtım Genişletmek için tıkla... En kralı klasiktir, eğer klasikten sıkıldıysanıza uno olmasada yine bir kart oyunu olan Monoply Bid'e bakın derim, eğlenceli.
TheEgE4 Decapat Katılım 16 Nisan 2023 Mesajlar 151 Çözümler 1 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri AMD Ryzen 7 7800X3D || ASUS Prime B850M MAX || ASUS PRIME Radeon RX 9070XT Cinsiyet Erkek Meslek Bilişim Bölümü Öğrenci 14 Haziran 2025 #8 Owium dedi: En kralı klasiktir, eğer klasikten sıkıldıysanıza uno olmasada yine bir kart oyunu olan Monoply Bid'e bakın derim, eğlenceli. Genişletmek için tıkla... olabilir saolun
Owium dedi: En kralı klasiktir, eğer klasikten sıkıldıysanıza uno olmasada yine bir kart oyunu olan Monoply Bid'e bakın derim, eğlenceli. Genişletmek için tıkla... olabilir saolun