En iyi VGA girişli ekran kartı hangisi?

Ekran kartı yazacaktım yanlış olmuş. BIOS yapmak istemiyorum çünkü yanmasından korkuyorum anladığım da bir iş değil. Bana PCI-E 2.0 Ekran kartı lazım.
Bütçe nedir? PCI-E 2.0 anakartlara 3.0 ekran kartı takılabiliyor. Bütçeniz 350-400TL ise GT1030 öneririm.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bütçe nedir? PCI-E 2.0 anakartlara 3.0 ekran kartı takılabiliyor. Bütçeniz 350-400TL ise GT1030 öneririm.
Takıldığını biliyorum dostum. Benim sorduğum şey sadece PCI-E 2.0 olan VGA girişli piyasadaki en iyi ekran kartı. Bütçe sınırı yok.

Takıldığını biliyorum dostum. Benim sorduğum şey sadece PCI-E 2.0 olan VGA girişli piyasadaki en iyi ekran kartı. Bütçe sınırı yok.
Bu zamanda 2.0 olarak GTX 750 Ti var fakat VGA çıkışlı değil ve DVI-VGA görüntüyü bozuyor. R7 250 önereceğim maalesef. Ya monitör değişecek ya da R7 240-250 kullanacaksınız.

BBu zamanda 2.0 olarak GTX 750 Ti var fakat VGA çıkışlı değil ve DVI-VGA görüntüyü bozuyor. R7 250 önereceğim maalesef. Ya monitör değişecek ya da R7 240-250 kullanacaksınız.
VGA-DVI görüntüyü bozuyordan kastınız nedir?

Arkadaşım tembel olup BIOS güncellemesi yapmayıp daha düşük bir ekran kartı almanın sana yararı nedir? Ya da çıkarı nedir? Ekran kartını alın, BIOS güncellemesi yapın.

Arkadaşım tembel olup BIOS güncellemesi yapmayıp daha düşük bir ekran kartı almanın sana yararı nedir? Ya da çıkarı nedir? Ekran kartını alın, BIOS güncellemesi yapın.
Ben de öyle dedim. Ama istemiyor. Hatta link bile bıraktım.

Pegatron BIOS sorunlu diye okudum. Yanma riski varmış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…