En iyi VPN hangisi?

Bilmiyordum teşekkür ederim.
Rica ederim. Bunun yanı sıra sen de bir tane VPS (sunucu) kiralayıp kendi log tutmayan VPN sunucunu kurabilirsin. Basit Linux bilmen yeterli. "Ama" bu senin gizliliğini (anonymity) düşürecektir çünkü o sunucuya sadece sen bağlanıyorsun.

Express VPN ve nord VPN.
Express VPN'in de bir hikayesi var. Rus büyükelçisi Türkiye'de öldürülmüştü hatırladınız değil mi? FETÖ kaynaklı bir polis memuru canlı yayında öldürmüştü adamı. İşte o polis o olayı gerçekleştirmeden önce Express VPN kullanmıştı. Türkiye adli mercileri Express VPN'den logları istedi ama log tutmadıkları için veremediler. Türkiye de nasıl veremezsin deyip firmanın Türkiye'de bulunan sunucularını tamamen kapattı. Google üzerinde "Express VPN servers seized in Turkey" yazarsanız çıkar.

O zamanlar güzeldi güvenilirdi ama sonradan bir reklam şirketi tarafından satın alındı ve globalde (dünya bazında) güvenilirliği kayboldu ve gizlilik ve güvenlik ile uğraşan insanlar onu kullanmayı bıraktı.

en iyisi kesin olarak bu mudur pc için? Henüz daha betada ve ücretsiz olması soru işareti değil midir?

en iyisi kesin olarak bu mudur pc için? Henüz daha betada ve ücretsiz olması soru işareti değil midir?
Yanlışın var. Mullvad BETA değil ve ayrıca ücretsiz de değil. Ücretsiz bir servisleri yok. Deneme sürümü bile yok.

Evet gizlilik konusunda en iyisidir.
Mert arkadaş ilacı söylemiş. Gizlilik ve güvenlik istiyorsan Mullvad. Ama gel gelelim ki bir de madalyonun diğer yüzü var. Şimdi sen gizlilik ve güvenlik odaklı bir VPN kullanıp diğer taraftan eğer bilgisayarında zararlı yazılım (RAT, keylogger, stealer, grabber, HVNC, vb.) bulundurursan veya bilmeden bulaştırırsan Mullvad'ı boşu boşuna kullanmış olursun aklında bulunsun.

Evet gizlilik konusunda en iyisidir.
Sadece Geforce Now'a bağlanırken kullanacağım. Mesela şuan Windscribe kullanıyorum 1 dk da Avrupa serverlarına bağlanmak için açıp sonra kapatıyorum. Bu işlem 1 dakikalık bir işlem olsa da Mullvad gerekir mi sizce? Sonuçta Windscribe free diye emin olamadım.

Nedir bu bahsettikleriniz? Daha da onemlisi bulastirmamak icin ne yapmak lazim?
Birde en onemlisi nasil alacagim Mullvad’i?

Şunu da belirtmekte fayda var ben sadece Vpn'i Geforce Now'da Avrupa sunucularına bağlanmak için yaklaşık 1 dakika boyunca kullanacağım. Şu an windscribe kullanıyorum fakat ücretsiz olduğu için güvenlik anlamında kafamda soru işareti oluştu. Bu 1 dakikalık açık kalan süre güvenlik açısından önemli midir?
Diğer açtığım konuda sırasıyla Kaspersky, Proton, Hide ve Mcafee önerilmiş bunlar farklı mıdır Windscribe'dan? Teşekkürler.

Son düzenleme:
Sen sadece 1 dakikalık bir bağlantı için Mullvad'a para ödemene gerek yok. Sadece 1 dakikalık bağlantı için (günlük işlerinizi yapmayacaksanız) herhangi bir ücretsiz VPN'i kullanabilirsin.

Sen sadece 1 dakikalık bir bağlantı için Mullvad'a para ödemene gerek yok. Sadece 1 dakikalık bağlantı için (günlük işlerinizi yapmayacaksanız) herhangi bir ücretsiz VPN'i kullanabilirsin.
Sag olun yanit icin oncelikle. Peki Windscribe onerir misiniz peki hocam? Kaspersky, Proton, Hide ve Mcafee vs digerlerine gore?

Güncel öneri varmı?

Sanırım Proton,alacağım Mobili gerçekten iyi iOS için.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…