En iyi vuruş hissi sizce hangi oyunda?

- Battlefield 1 (FPS türü olarak şu ana kadar en çok gerçekçi ateş etme ve vuruş hissiyatı yaratan oyundu bana göre)
- Mad Max (Fury Mod'a geçince o yumrukları içimde hissediyorum adeta )
- Batman Arkham Collection (Mad Max'le neredeyse aynı duyguları bunda da hissettim, ama bir Fury Mode'daki gibi pek içten hissettirmedi)
- Mortal Kombat XL/11 (Özellikle Mortal Fatality ve dövüş esnasında yapılan özel imminent-combo saldırı sahneleri extreme bir vuruş etkisi yaratıyor)
- Resident Evil 7: Biohazard (RE serisinde en gerçekçi ve vuruş hissiyatı olarak da son derece başarılı bir oyun olduğunu düşünüyorum)

Son düzenleme:
Çok buglu gibi o da ya, kan bazen katı bir nesne gibi vücut dışında duruyor. RDR 2'nin çok güzel bence, ana atardamarlara falan ateş edince kalp ritmiyle kan fışkırıyor, pompalı ile vücut parçaları kopuyor falan ama o GTA 5'teki gibi kurşun yememiş tavırları oluyor bazen. Zamanına göre GTA 4 denilebilir hatta bugünkü çoğu oyuna taş çıkartır.

RDR 2'yi söylemek aklıma gelmedi. Neden? Çünkü konsoldan portladıkları optimize özürlü oyunlarını bunca zamandır hala utanmadan düzeltecek bir eylemde veya çabada bulunmadılar. Konsolda bitirdim. Oto aim ve kasabalardaki FPS düşüşleri yüzünden oyundan hiçbir zevk alamadım. Bu yüzden aklıma ilk gelen Max payne 3 oldu. Dediğiniz gibi unutmamış olsam RDR 2'yi başta söylerdim. Düşünün ki böyle muhteşem bir oyun kendini unutturabiliyor. Demek ki Rockstar yanlış yolda ilerliyor. Performansı düzelttikleri an PC için de RDR alacağım. Fakat sanmıyorum.

CS:GO'da AK-47 ve Desert Eagle ile kafaya atılan o tek kesinlikle benim için muhteşem bir hissiyat veriyor.
Sen onu bir de COD: MW'de görsen. Gerçekten o silahlarda farklı bir büyü var. COD:MW özel vuruş efekti ve ayarı barındırıyor. Değişebilen bir şey yani. Bölgesine göre değişiyor.

Valorant'ta kafaya vurma hissi güzel gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…