calendula Decipat Katılım 29 Mart 2024 Mesajlar 427 Çözümler 10 7 Temmuz 2024 #1 Şu anda Hibit kullanıyorum başka öneriniz var mı?
N nikola tesl4 Femtopat Katılım 7 Temmuz 2024 Mesajlar 54 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Temmuz 2024 #2 Ayarlarda boyle bir şey olacakti ama baska bir program istersen CCleaner oneririm.
R Rüzgarck Picopat Katılım 20 Haziran 2024 Mesajlar 520 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Temmuz 2024 #3 calendula dedi: Şu anda Hibit kullanıyorum başka öneriniz var mı? Genişletmek için tıkla... Windows manager var direkt windowsun kendi uygulamasi. Store Dan onu indir
calendula dedi: Şu anda Hibit kullanıyorum başka öneriniz var mı? Genişletmek için tıkla... Windows manager var direkt windowsun kendi uygulamasi. Store Dan onu indir
mcf Hectopat Katılım 24 Kasım 2019 Mesajlar 658 Daha fazla Cinsiyet Diğer 7 Temmuz 2024 #4 calendula dedi: Şu anda Hibit kullanıyorum başka öneriniz var mı? Genişletmek için tıkla... Hibit kötümü ki niye değiştiriyorsunuz?
calendula dedi: Şu anda Hibit kullanıyorum başka öneriniz var mı? Genişletmek için tıkla... Hibit kötümü ki niye değiştiriyorsunuz?
calendula Decipat Katılım 29 Mart 2024 Mesajlar 427 Çözümler 10 7 Temmuz 2024 #5 mcf dedi: Hibit kötümü ki niye değiştiriyorsunuz? Genişletmek için tıkla... HiBit'i genellikle bir uygulamayı silerken kullanıyorum onun harici pek işe yaradığını düşünmüyorum. Rüzgarck dedi: Windows manager var direkt windowsun kendi uygulamasi. Store Dan onu indir Genişletmek için tıkla... Bulamadım.
mcf dedi: Hibit kötümü ki niye değiştiriyorsunuz? Genişletmek için tıkla... HiBit'i genellikle bir uygulamayı silerken kullanıyorum onun harici pek işe yaradığını düşünmüyorum. Rüzgarck dedi: Windows manager var direkt windowsun kendi uygulamasi. Store Dan onu indir Genişletmek için tıkla... Bulamadım.