En iyi Windows sürümü nedir?

Normalde çalışıyorda eğer sistemin TPM desreklemiyorsa ve yine de Windows 11 kurduysan hata veriyor. Windows 10'a geri düşmen lazım.
Peki sizce benim kullanımıma ve sistemime göre Windows 10 Pro mu daha iyidir yoksa Windows 10 Enterprise LTSC mi?

Windows 10 23H2 diye bir sürüm yok.

Uzun zamandir Windows 11 kullaniyordum, haberim yok. Ama sacmaymis 23H2 gelmemesi, gerci ne yenilik gelebilir ki?

Windows 11'de Valorant falan çalışmıyor onu nasıl düzeltebiliriz?

TPM 2.0 ve Secure Boot varsa ve sistem destekliyorsa hata olmamasi lazim Windows 11'de Valorant'i calistirmak icin.

Son düzenleme:
Peki sizce benim kullanımıma ve sistemime göre Windows 10 Pro mu daha iyidir yoksa Windows 10 Enterprise LTSC mi?
Enterprise şirketler için benim bildiğim. Yani sisteminde birden fazla bilgisayar olanlar kullanıyor. Pro kurun kafanız rahat olsun.

Ben olsam 8.1 kurardım. Düzgün bir antivirus ile güncelleştirmelere vs ihtiyacınız yok.

Ben olsam 8.1 kurardım. Düzgün bir antivirus ile güncelleştirmelere vs ihtiyacınız yok.

Ben isterdim ki embeeded primary 8.1 kurayım fakat hiçbir şeyi desteklemiyor bu yüzden Windows 11 lot Enterprise LTSC 2024 kullanıyorum.

Ben isterdim ki embeeded primary 8.1 kurayım fakat hiçbir şeyi desteklemiyor bu yüzden Windows 11 lot Enterprise LTSC 2024 kullanıyorum.
En hafifi o mu? Yani Primary 8.1 mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…