En iyi yapay zeka hangisi?

Gemini.
Özellikle fotoğraf oluşturmasını çok beğeniyorum.
Cidden resimleri gerçekçi yapıyor mu hocam? Sora’yı beğendim ben sadece gerçekçi yapan. Onun dışında leonardo, gpt, copilot, grok yazdığım hiçbir promptu düzgün yapamıyor. Midjourney iyiymiş ama ücretli o da.

Evet Image Gen konusunda başarılı. Şurdan ücretsiz şekilde deneyebilirsiniz:

Gemini PRO kullanıcısıyım (Bedavaydı :>)
Gemini aşırı hızlı fakat Chat GPT kadar iyi değil.
Resim oluştur devam et diyorum ya da yazım hatası düzelt diyorum, düzeltiyor evet ama güzel bir düzeltme değil. Ama gemini ile video oluştururken yalan yok güzel oluyor.
Deepseek - Chat GPT - Gemini - Grok kullandım bana göre en iyisi grok.

Köşede Ai yazan Gemini
Not: O filigran Pro olsa bile yazıyor, daha üstünde ne olur bilmem. Video oluşturunca ise Veo yazıyor.

Dosya Ekleri

• Gemini_Generated_Image_eyjzqkeyjzqkeyjz.png
    1,3 MB · Görüntüleme: 26
  • raw (3).png
    2 MB · Görüntüleme: 26
Bu şekilde anlaşılır değil bence hocam Örneğin ben tüm gün dursun özbek’i osimhen maskeli bir şekilde yaptırmaya çalıştım. Gpt gerçek bir kişiyi yapamam, istersen hayali yapıyım dedi. Leonardo yazdığım prompta 4-5 tane cami yaptı ne alakaysa. Grok da başkana hiç benzemeyen görsel yaptı. En son Sora’yı buldum o nispeten gerçekçi yaptı. Bence gerçek bir kişiyi istediğin tasarımda gerçekçi yaratması önemli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…