En iyi yapay zeka hangisidir?

DarKDayS6

Hectopat
Daha fazla  
Biliyorsunuz ki Deep seek diye Çin malı bir yapay zeka çıktı. Bununla birlikte ben yapay zeka kullanımım arttırdım şu anda piyasadaki en iyi yapay zeka sizce hangisi telefon ve bilgisyarda olan? Soruyu biraz daha kişiselleşitirip yazılımla alakam olmadığını, fotoğraf oluşturmasını istediğim ve genel olarak asistan, soru ve çeviri olarak kullanacağım en iyi yapay zeka hangisidir sizce ücretsiz?

Gemini Google'ın yapmış olduğu assistan veya yapay zeka veya ChatGPT olabilir.

Gemini o kadar iyi değil. Çoğu şeyde yanlış veya hatalı bilgi veriyor. Şu an ChatGPT ve deepseek. Deepseek biraz daha şey nasıl desem sokak ağzı ile konuşabiliyor diyelim daha açık sözlü olabiliryor. Mesela sana sert gelecek kelimeleri vs kullandığı zamanlar oluyor. Bana +18 işler tavsiye etmişti geçen gün .

Yazilim icin blackbox
Makale olusturmak icin perplexity
Genel olarak chatgpt

O zaman ora Ora'nın ne olduğunu bilmiyorsanız internete yazabilirsiniz.

Bende baktımda çok da fazla konuşuyor gibi geldi bana bir şey diyosun başlıyor döktürmeye.

Bende baktımda çok da fazla konuşuyor gibi geldi bana bir şey diyosun başlıyor döktürmeye.

Altta R1 modu var onu seçin. O ilk önce düşünüyor ben bu kullanıcıya ne desem diye. Bazen hata olarak inglizce düşünüyorda genel olarak Türkçede düşünüyor. Sırf o uzun sürüyor. Ben genelde soru sorarken bana kısa ve öz cevap ver yazarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…