En iyi yapay zeka IDE hangisidir?

Daha fazla  
Arkadaşlar Google Antigravity gibi bir IDE keşfettim başka Google hesaplarımda giriş yapabiliyorken aile üyeliği olan hesabımdan giriş yapamıyorum sign in kısmında kalıyor. Bu yüzden mi bilmiyorum. Aynı sorunu yaşayıp çözebilen varsa nasıl çözdüğünü yazarsa sevinirim. Bunun dışında antigravity benzeri ChatGPT, Gemini Team üyeliklerim var. Bu Pro üyeliklerimden yararlanıp kullanabileceğim en iyi IDE'ler hangisidir? Kodlama yapacağım. Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Visual Studio Code ile Codex eklentisi kurup kullanabilirsiniz. Antigravity kadaf efektif değil ama full agent modda fena çalışmıyor. Bu üyelikler harici token başı ücret ile Cursor Antigravity seviyeninde fakat dediğim gibi ücreti farklı işliyor.

Hocam harici bir üyelik almak istemiyorum. Mevcut üyeliklerimi bu IDE'ye yansıtabileceğim bir yöntem var mı? ChatGPT Pro veya Gemini Pro ile kullanmak istiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam harici bir üyelik almak istemiyorum. Mevcut üyeliklerimi bu IDE'ye yansıtabileceğim bir yöntem var mı? ChatGPT Pro veya Gemini Pro ile kullanmak istiyorum.

Mevcut üyelik ile ya CLI üstünden kullanacaksınız veya dediğim gibi Codex eklentisi ile yapacaksınız. Harici bir yöntem bilmiyorum. Codex dışı pek yolunuz yok gibi. Belki Gemini CLI aile üyeliğine takılmıyordur, bakmak gerek.

Hocam Cli ve Codex eklentisi ile nasıl yapabilirim? Hiç bilmiyorum yardımcı olabilir misiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…