En iyi yarış oyunları incelemesi

Genel oyuncu kitlesi için bu liste olabilir ama iRacing,F1,DiRT bu oyunların pilot oyunlarıdır. Zoru seviyorum,zevk almak istiyorum, profesyonel sürücüyüm diyorsanız bu oyunların eleğinden bi geçmek lazım.
DiRT'da co-pilotun dediğini anlamayan nfs'de vites atamaz, saygılar.

Forza 9 Mart'ta Steam'e çıkıyor ve büyük ihtimalle Türkiye'ye özel fiyatlandırma ile gelecek. Almanızı öneririm.

The Crew 2 arcade dozunu bi' tık fazla kaçırmış. Bu da hem fizikleri kötüleştirmiş hem de oynanışı. Bu yüzden Forza serisi ile fiziklerini benzetemedim pek.

Haritası gerçekten muazzam derecede büyük. Ancak ilk oyunda harita daha canlıydı, ikinci oyun sanki downgrade yemiş gibi. Kocaman ABD haritası bildiğimiz ölü gibi. Kaplamalar da daha kalitesiz.

Oyunun getirdiği yenilikler fena değil ancak adeta sizleri deneyimlemeniz için zorluyor.

Bunlara ek olarak Assetto Corsa var fakat klavyeden oynadığınızda berbat bir oyun, hatta piste oturması gereken yerlerde spor araçların zıplayarak gitmesi üzücü...
Bu biraz yanlış olmuş hocam oyunu gömmek için aynı kategoride oyunlarla karşılaştırmanız lazım iRacing gibi hata diğerleri arcade kategorisinde iken Assetto simülasyondur. 250Km/h hızla giderken zaten gerçek hayatta da keskin virajlarda araç zıplar gibi olacaktır emin olun. Zaten Assetto Corsa klavye için uygun bir oyun değildir ki oyun bunu bir nebze hafifletmek için traction control kapatsanız bile klavye ile oynarken virajlarda otomatik olarak gaz kesecektir bunu kapatmanın yolu yok.
@smithblacksmith emin olun hocam ben size sadece 2.5 yıllık Assetto deneyimim ile bunları söyleyebilirim Assetto'ya alıştıktan sonra FH4 girdiğimde gerçekten fizikleri gerçekçi değil araç 400Km/h ile giderken o hızı hissedemiyorum ancak Assetto'da 250 ile gittiğimde virajlarda savrulacağım diye kalbim hızlanmaya başlıyor drift konusuna gelirsek kapalı alanda BMW E30 3.20İ kullandım ve bu zevke en yakın drift deneyimi Assetto'da var FH4 bile o kadar oyuna müdahale ediyor ki elimi klavyeden çeksem zaten kendisi oynuyor gibi oluyorsunuz ancak arcade olduğu için buna bir şey diyemeyeceğim.
Assetto Corsa mouse kontrolü ile gayet kolay oynanıyor bu arada hocam. Minik minik drift de atabiliyorsunuz üstelik, alışmak gerek sadece.
Yakında rehber hazırlayacağım hocam sizide görmekten mutluluk duyarım Assetto Corsa'da oyunun kendi ayarlarından mouse ve klavye ile hiçbir şekilde çekiş kontrolü kapatamıyorsunuz ancak bunu kapatmanın yolu var ve gerçekten güzel bir deneyim oluyor.

Son düzenleme:
Listede Assetto Corsa'nın bulunması saçma olmuş çünkü diğer oyunlar otomobil sürüşünü aksiyon ve sinematiklerle oyuncuyla buluşturuyor. Genel anlamda sürüş mekanikleri oldukça oyunlaştırılıp basite indirgenmiş. Assetto Corsa grafik ve klavye sürüşünde eksik kalabilir fakat tam simülasyon olduğu için klavyede oynanması zevksizdir. Iracing'den önce gelen ilk simülasyon oyunudur.

NFSMW2 zamanına göre harika bi oyun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…