D decision21 Picopat Katılım 26 Eylül 2022 Mesajlar 423 12 Kasım 2022 #1 Arkadaşlar Arctic marka fan aldım ama çok sesli çalışıyor bazen takılıyor vs, bu sebeple iyi bir fan bakıyorum. Ne tavsiye edersiniz? Ürün şu idi: Amazon.com.tr Son düzenleyen: Moderatör: 12 Kasım 2022
Arkadaşlar Arctic marka fan aldım ama çok sesli çalışıyor bazen takılıyor vs, bu sebeple iyi bir fan bakıyorum. Ne tavsiye edersiniz? Ürün şu idi: Amazon.com.tr
ItsAllGoodman Petapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 18 Ağustos 2020 Mesajlar 22.132 Makaleler 3 Çözümler 194 12 Kasım 2022 #2 Bütçe sınırsızsa Noctua alınabilir.
HavucluDavsan Hectopat Katılım 2 Kasım 2020 Mesajlar 2.110 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Kasım 2022 #3 decision21 dedi: Arkadaşlar Arctic marka fan aldım ama çok sesli çalışıyor bazen takılıyor vs, bu sebeple iyi bir fan bakıyorum. Ne tavsiye edersiniz? Ürün şu idi: Amazon.com.tr Genişletmek için tıkla... Marka olarak genelleme yapamayız. Ama ortalama olarak Noctua diyebilirim.
decision21 dedi: Arkadaşlar Arctic marka fan aldım ama çok sesli çalışıyor bazen takılıyor vs, bu sebeple iyi bir fan bakıyorum. Ne tavsiye edersiniz? Ürün şu idi: Amazon.com.tr Genişletmek için tıkla... Marka olarak genelleme yapamayız. Ama ortalama olarak Noctua diyebilirim.
avkila.tech Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Haziran 2020 Mesajlar 4.161 Çözümler 34 12 Kasım 2022 #4 Noctua'nın görünüş açısından pek iç açıcı olmayan ancak deli gibi performans veren fanları var. 125cc'lik motor bloğu gibi yer kaplayan bir fanı vardı galiba .
Noctua'nın görünüş açısından pek iç açıcı olmayan ancak deli gibi performans veren fanları var. 125cc'lik motor bloğu gibi yer kaplayan bir fanı vardı galiba .