TheFafu Megapat Katılım 2 Eylül 2015 Mesajlar 453 Çözümler 6 Yer İstanbul - Denizli 25 Eylül 2020 #11 Marmarabirlik kuru sele zeytin gayet güzel bizde onu yiyoruz genelde.
James Gosling Megapat Katılım 21 Şubat 2016 Mesajlar 987 Makaleler 9 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Eylül 2020 #12 RavenoLL dedi: Bana göre her markette bulabileceğin en iyi zeytinler Marmarabirlik'in zeytinleridir. Genişletmek için tıkla... Bir alıyorum çok güzel bir alıyorum çok acı çıkıyor genelde Marmarabirlik. Biz de onu tüketiyoruz ama sırf zeytin olsun diye zorla yiyoruz. Şöyle sürdürülebilir uzun vadeli bir zeytin bulabilmeye çalışıyoruz.
RavenoLL dedi: Bana göre her markette bulabileceğin en iyi zeytinler Marmarabirlik'in zeytinleridir. Genişletmek için tıkla... Bir alıyorum çok güzel bir alıyorum çok acı çıkıyor genelde Marmarabirlik. Biz de onu tüketiyoruz ama sırf zeytin olsun diye zorla yiyoruz. Şöyle sürdürülebilir uzun vadeli bir zeytin bulabilmeye çalışıyoruz.
Lux ultisi kullanan kedi Megapat Zamanın Tanığı Katılım 21 Ekim 2017 Mesajlar 6.412 Makaleler 3 Çözümler 8 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 25 Eylül 2020 #13 Kutusu şuna benziyor ancak bu mu bilmiyorum. Marmarabirlik Kuru Sele 381-410 KB 3XS Siyah Zeytin Kutu 6 x 800 G Fiyatları ve Özellikleri
Kutusu şuna benziyor ancak bu mu bilmiyorum. Marmarabirlik Kuru Sele 381-410 KB 3XS Siyah Zeytin Kutu 6 x 800 G Fiyatları ve Özellikleri
Oberstleutnant Megapat Katılım 22 Mayıs 2017 Mesajlar 919 Makaleler 3 Yer İstanbul 25 Eylül 2020 #14 Lux ultisi kullanan kedi dedi: Kutusu şuna benziyor ancak bu mu bilmiyorum. Marmarabirlik Kuru Sele 381-410 KB 3XS Siyah Zeytin Kutu 6 x 800 G Fiyatları ve Özellikleri Genişletmek için tıkla... Çok küçük değil mi? Bence XS'nin altında alınmamalı. Tabi ki zevkler farklıdır.
Lux ultisi kullanan kedi dedi: Kutusu şuna benziyor ancak bu mu bilmiyorum. Marmarabirlik Kuru Sele 381-410 KB 3XS Siyah Zeytin Kutu 6 x 800 G Fiyatları ve Özellikleri Genişletmek için tıkla... Çok küçük değil mi? Bence XS'nin altında alınmamalı. Tabi ki zevkler farklıdır.