X xliakuzey Femtopat Katılım 5 Kasım 2023 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Eylül 2024 #1 Merhaba bugün Kaspersky üyeliği satın aldım ama Malwarebytes daha mı iyi yani virüsü en iyi bulan hangisidir? @ensarinho
Merhaba bugün Kaspersky üyeliği satın aldım ama Malwarebytes daha mı iyi yani virüsü en iyi bulan hangisidir? @ensarinho
katyysf74 Hectopat Katılım 5 Ağustos 2021 Mesajlar 904 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Eylül 2024 #2 xliakuzey dedi: Merhaba bugün Kaspersky üyeliği satın aldım ama Malwarebytes daha mı iyi yani virüsü en iyi bulan hangisidir? @ensarinho Genişletmek için tıkla... Kaskperskyin gerçek zamanlı koruması mükemmeldir. Ama Malwarebytes'in tam taraması daha detaylıdır. Bana soracak olursanız kaskpersky derim.
xliakuzey dedi: Merhaba bugün Kaspersky üyeliği satın aldım ama Malwarebytes daha mı iyi yani virüsü en iyi bulan hangisidir? @ensarinho Genişletmek için tıkla... Kaskperskyin gerçek zamanlı koruması mükemmeldir. Ama Malwarebytes'in tam taraması daha detaylıdır. Bana soracak olursanız kaskpersky derim.
X xliakuzey Femtopat Katılım 5 Kasım 2023 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Eylül 2024 #4 katyysf74 dedi: Kaskperskyin gerçek zamanlı koruması mükemmeldir. Ama Malwarebytes'in tam taraması daha detaylıdır. Bana soracak olursanız kaskpersky derim. Genişletmek için tıkla... Peki 2 sindende aynı anda tam tarama yapsam olur mu?
katyysf74 dedi: Kaskperskyin gerçek zamanlı koruması mükemmeldir. Ama Malwarebytes'in tam taraması daha detaylıdır. Bana soracak olursanız kaskpersky derim. Genişletmek için tıkla... Peki 2 sindende aynı anda tam tarama yapsam olur mu?
katyysf74 Hectopat Katılım 5 Ağustos 2021 Mesajlar 904 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Eylül 2024 #5 xliakuzey dedi: Peki 2 sindende aynı anda tam tarama yapsam olur mu? Genişletmek için tıkla... Tam tarama yapacaksanız Malwarebytes kurun.
xliakuzey dedi: Peki 2 sindende aynı anda tam tarama yapsam olur mu? Genişletmek için tıkla... Tam tarama yapacaksanız Malwarebytes kurun.