İyi akşamlar. YouTube'a atacağım videoları editlemek için hangi programı önerirsiniz? (full ücretsiz olacak şekilde) en kapsamlısı hangisi?
Program Türkçe mi ya da ne kadar kapsamlı onu da söyleseniz size zahmet bide bilgisayar için mi yoksa telefon için miDaVinci Resolve.
Siz ne için arıyorsunuz ben kanal açmayı düşünüyorumBen de kullanışlı pratik bir program arıyordum.
pc içinde mobil içinde var ama pc için daha kapsamlıProgram Türkçe mi ya da ne kadar kapsamlı onu da söyleseniz size zahmet bide bilgisayar için mi yoksa telefon için mi
Siz ne için arıyorsunuz ben kanal açmayı düşünüyorum
Türkçe dil seçeneğide bulunmaktadır.Program Türkçe mi ya da ne kadar kapsamlı onu da söyleseniz size zahmet bide bilgisayar için mi yoksa telefon için mi
Çok sağolun teşekkür ederimProgram Türkçe mi ya da ne kadar kapsamlı onu da söyleseniz size zahmet bide bilgisayar için mi yoksa telefon için mi
Çok sağ olun teşekkür ederim
Çok sağolun teşekkür ederimpc içinde mobil içinde var ama pc için daha kapsamlı
Türkçe dil seçeneğide bulunmaktadır.
Anlamadım ne demek istedinizÇözüldüyse çözüldü yaparmısın sosyali rica etsem
rapor kısmı var ordan çözüm e tıklıyacaksınız. Çözüldü olarak gerekicek konu başka kişilerde yararlanır bu sayedeÇok sağolun teşekkür ederim
Anlamadım ne demek istediniz
Ha ben başka Bi şey zannettim pardon yapıyorumrapor kısmı var ordan çözüm e tıklıyacaksınız. Çözüldü olarak gerekicek konu başka kişilerde yararlanır bu sayede
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.