LittleGuy Hectopat Katılım 18 Nisan 2021 Mesajlar 1.608 Makaleler 30 Çözümler 4 Yer İstanbul 9 Kasım 2022 #1 Bilginiz varsa bu konuda beni de bilgilendirirseniz sevinirim. (Game developer vb.)
Ulubatlı Souness Hectopat Katılım 31 Temmuz 2021 Mesajlar 3.237 Makaleler 1 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Kasım 2022 #2 Back-End Front-End Game developer veya fullstack developer.
RaSGooL Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Mart 2020 Mesajlar 1.788 Çözümler 39 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Kasım 2022 #3 Altta verdiğim anketten ortalama olarak az çok ne olduğu belli oluyor. Yazılımcı Maaşları | 2022 2018 yılından bugüne düzenli olarak maaş anketi düzenliyorum. 2022 yılının anketini bu tweet ile başlatmıştım. oncekiyazilimci.medium.com Şuan arkadaşlarım arasında maaşı en yüksek olan; iOS geliştiricisi. Sonra FullStack ve mobil geliştirici olarak ben geliyorum. Not: Anket nisan gibi yapılmış. Temmuz başlarında Asgari ücrete gelen zamla beraber daha da arttı. Yani o sayılara en az 4 te birini daha koyun.
Altta verdiğim anketten ortalama olarak az çok ne olduğu belli oluyor. Yazılımcı Maaşları | 2022 2018 yılından bugüne düzenli olarak maaş anketi düzenliyorum. 2022 yılının anketini bu tweet ile başlatmıştım. oncekiyazilimci.medium.com Şuan arkadaşlarım arasında maaşı en yüksek olan; iOS geliştiricisi. Sonra FullStack ve mobil geliştirici olarak ben geliyorum. Not: Anket nisan gibi yapılmış. Temmuz başlarında Asgari ücrete gelen zamla beraber daha da arttı. Yani o sayılara en az 4 te birini daha koyun.