En kısa sürede TYT Matematikte 20 net nasıl yapılabilir?

OnePC

Kilopat
Makaleler
7
Yer
Türkiye
Şuanki netim 13.25 gibi. ÜçDörtBeş kullanıyorum. Denemelerde nasıl 20 net üstü matematik yapabilirim. Hocamız Ales sorularını çözüm diyorda sizin tavsiyeleriniz var mıdır? AYT kısmında sorunum yok. Hatta AYT Matematik netlerim TYT Matematik netlerinden daha yüksek.

Konularda eksiğin varsa hallet. Onun haricinde iyi olmadığın konularda çok soru çözerek gelişirsin. Bir iksiri yok maalesef.

Hocam 2018-2024 arası tüm çıkmışları çözüp analiz edin oradaki yanlışlarınıza çalışın soru bankası olarak 345 gayet yeterli kalacaktır çıkmışları iyi anlamaya bakın soru çözümlerini izleyin emin olun bu size 13 netin üzerine 5 6 net daha kazandıracaktır.

Hocam zaten bu çap yayınlarının çıkmış soru bankası kitabını aldım TYT AYT setini. Bakalım faydasını görürüm umarım. Teşekkür ederim.

Geometriye biraz önem verin ve ilk 12 konuyu tamamen öğrenmeye çalışın. Problemler için Youtube'da ayriyeten kamp var mı bilmiyorum fakat problemler bakış açısını kazanmanız çok önemli. Soru çözerek oturabilecek bir şey.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…