En kötü işletim sistemi

Sahibinin Microsoft olduğu her şey. Buna her şey dahil sadece işletim sistemleri falan değil. Ha belki Xbox hariç onda bi' hayırlı şey Game Pass var. Adamlar ne var ne yok ortadan sorun doğuruyor her Windows sürümünde.

Kişiden kişiye değişebilecek bir soru.
KAOS KAOS.

Bir iyi bir kötü gidiyor Microsoft
Windows Me = iyi
Windows 2000 = yorumsuz
Windows Xp= iyi
Windows Vista=sorunlu
Windows 7 = iyi
Windows 8= Sorunlu
Windows 10= iyi
Windows 11= güncelleme gelişitirme devam.

Yani Sorunlular=
Windows 2000-Vista-windows 8

Tartışma çıkarmak istemem ama Linux'un herhangi bir son kullanıcıya odaklanmış dağıtımı diyebilirim. Serverları güzel o ayrı konu.

Tartışma çıkarmak istemem ama Linux'un herhangi bir son kullanıcıya odaklanmış dağıtımı diyebilirim. Serverları güzel o ayrı konu.

Bu kaçınılmaz bir biçmde tartışılanacak bir konu. Tecrübe ve bilginlik bu verdiğiniz önermeyi değiştirir.

Don't say it again \s

Zevkler renkler burada geçerli değil maalesef. Biz çok sevmesek de Windows hala önder her konuda.
Geçerli. Geçen gün oyunlarımda aldığım performans tatmin edici olması, genişleyen program desteği + KVM'in gücü sayesinde w11'imi silip attım. Dikkat ederseniz Linux Windows'a değil Windows Linux'a eğiliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…