En kötü işletim sistemi

Windows ME ve Windows 8. Vista'yı hiç kullanmadığım için bilmiyorum ama sanmıyorum Win 8'den daha kötü bir şey üretilebileceğini.

Windows. 4 GB RAM'e önce Windows 10 kurdum bilgisayar öldü. Sonra Linux'a geçtim bilgisayar gençleşti.

Windows Vista ve 8.
Ayrica hala bir yerlerde cihazdan ses alamadiginiz, WiFi ya da bluetooth baglantisi yapamayan veya touchpad & klavye fonksiyonlarini out of the box kullanamadiginiz kazma Linux distrolari var. Ya guncel olmayan kernel, driver ya da sacma sapan installation scriptleri nedeniyle. Onlara da yeri gelmisken giydirmek gerekiyor.

Windows 95'ten itibaren çıkan neredeyse bütün windows serilerini kullandım. Linux'ta da Manjaro, Ubuntu, Mint, Pardus vs. aklınıza gelebilecek en ünlü dağıtımların her birini en az birkaç hafta denedim.

En kötüleri ---> Windows Vista, Windows Milennium Edition (Kaynak tüketimi ve stabilitesi berbat)
En iyileri ---> Windows 10, Windows 7, Windows 98 SE, Linux Mint

Son düzenleme:
Windows 11. Vista'dan fersah fersah kötü bir işletim sistemi. Linux tarafında ise maalesef Pisi Linux. Ha bir de MTK ve spreadtrum işlemcili tusly telefonlarda yüklü gelen işletim sistemi. Tam bir rezalet.

Pisi Linux'un arkasında çok büyük bir topluluk yok keşke olsa hızlıca gelişirdi eski Pardus sistemi yani Debian tabanlı değil ilk çıkan Pardus sistemi üzerine yazıyorlar ve geliştiriyorlar Pisi Linux'u.

Bence Windows 11 en kötü işletim sistemi. Bir de Vista var tabi. İkisi de gereksiz. Windows 10'u güncelle yardır git işte. Ne gerek var Windows 11'e. Eski köye yeni adet getiriyorlar. Yapay zeka saçmalığı çıktı bir de. İnsanları robotlaştırıyorlar. Herkesin aklı kendine yeter, yapay zekaya ne gerek var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…