Rehber En Kolay Şekilde Evde Likit Yapımı

3M ve 3Chem 50-50 karıştırdım. Vurumu çok hafif içimi tertemiz bir Base yaptım. Karıştırmanın zararı bilinemez ama şu an içimi çok güzel. 3M kaynaklı olacak ki Aromalar yerine oturmuyor. 3Chem tercihimin sebebi aromaları yutması ve 2. günde 1 aylık demlenmiş gibi yapmasıydı ama bu içimde bunu göze alacağım.

%10 demlediğim 3Chem base'deki likitler içtiğim ortamda "olum kurabiye lan bu" dedirtirken 3M ile demlediğim %25+%5 aroma-efektör likitler kurabiyeyi anlayan arkadaşımdan "olum ne koydun buna çok kötü kokuyor içme yanımda" dedirtti.

VG olarak Merck PG ve N olarak Chem kullanıp deneyeceğim çünkü Sadece 3Chem olan likitlerim içim olarak ağır ama tat olarak efsane oldu, sadece 3Merck olan likitlerim içim için çok temiz tat olarak geri planda oldu, 50-50 yaptığım karışımda içim olarak efsane aroma olarak güzel oldu.

Son düzenleme:

Hocam peki likit nedir? Yaşım 17.

@ard50500 Merhabalar, Vozol 20 binlik cihazımın likiti bitti ve dışarıda satılan "orijinal mal bu abi" likitlerinden çok kez pişman olmuş biri olarak, bu cihazlara uygun ve orijinal ayarında likit satılıyor mu? Ya da satılmıyorsa PG/VG oranı kaç bir likit yapılması gerekir?

50/50 60/40 salt likit ideal olur. Yanlız vozol cihazlar kullan-at cihazlar bittiyse çöpe atarsın yenisini alırsın. İstediğin kadar iyi likit al içine efektör katmadığın sürece eski tadı alamıyacaksın. O yüzden normal bir pod al onu kullan. Dışarda satılan orijinal diyenler zaten çoğu merdiven altı. Premium likitler 800 tl den başlıyor onlarıda bulmak basit bir şey değil.

Likit hazırlayacağım en son goldendan diy kit olarak vampire vape almıştım, NBA'de olarak Gold NBA'de mercek grade nikotin 24, 60/40 vg pg almıştım.
Vampire vape en devammı edeyim yoksa başka öneriniz var mı nbase içinde aroma daha fazla alabileceğim bir çeşit varsa değerlendirebiliriz.
ML kullanım cihaz caliburn X

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…