En kolay taksit yapılabilecek banka veya kart

BatuHan999

Hectopat
Daha fazla  
İyi günler. Şu an herhangi bir bankadan kartım veya hesabım yok. Ama aylık olarak bazı sitelerden veya işlerden elime para geçiyor. Yakın zamanda RAM aldım, dayımın kartına taksit yapıp ona ödedim. İşlemci aldım, yine onun kartına taksit yapıp ona ödedim. Ama artık bir tık suyu çıktı gibisinden düşünür diye ona da gitmek istemiyorum. Dün ekran kartı almaya karar verdim, ama şu an elimde o kadar para yok. 3-4 ay içinde birikeceğine de eminim bir yandan. Fiyatlar da her gün artıyor. Kartım olsaydı dün taksite bölüp alacaktım. Sarı sitede de taksit var şükür. Şimdi sizden ricam en kolay çoğu yerde taksit yapan bir banka önermeniz. 18 yaşındayım, 4 ay sonra 19 olacağım. İleri dönük olarak da gençken hangi bankanın bana diğer işlerde daha çok avantajı olur, hangi banka daha fazla taksite böler danışmak istedim. Veya hiç banka hesabı açmadan ininal, Papara gibi olup, duymadığım taksit yapan yerler var mı onu da merak ediyorum. Sorum anlaşılmıştır umarım. Cevaplarınızı bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kredi kartı dışında taksit yapabileceğin bir imkan yok diye biliyorum. Var ise bende bilgi sahibi olurum.

Denizbank ve axess kredi kartları en fazla yerde vade farksız taksit imkanı bulunan kredi kartlarıdır.Ben axess kullanıyorum çok memnunum

Anladığım kadarıyla bağımsız çalışıyorsunuz, herhangi bir şirketten sabit aldığınız bir geliriniz yok. Bu durumda kredi kartını en kolay İş Bankası'ndan alırsınız. Ayrıca Enpara'nın kredi kartına da başvurabilirsiniz.

Çalışıyor musunuz bilmiyorum ancak hemen hemen hiçbir banka ilk kredi kartınızı ekran kartı almanıza yetecek limitlerde vermez. Genç kredi kartlarının limitleri de oldukça sınırlı oluyor.

Ing bank ve akbank ilk müşterilere özel 5 bin ve 10 bin faizsiz kredi veriyor diye duymuştum belki ona bakabilirsiniz.

Geçen sene Yapı Kredi bankasından sigorta girişim bile yokken 10.000₺ limitli Gold kart çıkarttım. Biraz şansa gibi bu işler tam anlamadım.

Hocam zaten ben şu an işlerim aşırı geniş olmadığı için büyük limitler istemiyorum 3-5 bin ₺'lik alacağım şey i taksite bölsem yeter kafasındayım. Ondan dolayı konu açtım.
Ve freelance çalışıyorum yani sabit bir gelirim vs yok ama elime o paranın geçeceğine emin olduğum için sordum.

Ekran kartı almaya yetecek bir limit vereceğini düşünmüyorum. İlk defa hesap açıcaksınız kredi kartı vermeleri bile düşük olasılık sanmıyorum maalesef.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…