YouTube En kolay ve en çok para kazandıran video çeşidi nedir?

ömer1201

Picopat
Daha fazla  
Bu sene sınıfta kaldım. Artık bir yerden para kazanmam lazımmış gibi hissediyorum. O yüzden hazırlanması pek önemli değil gerekirse 1 saat olsun ama çok ağır edit yapamam ama İngilizce videolar hazırlayabilirim. Sizce en çok para kazandıran hangisi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Böyle bişey yok nerde bilgin varsa onu yapacaksın para kazanmaya başlaman için değil 1 saat 100 saat hazırlık yapman lazım en az.

Merhaba bir youtuber hatta otomasyoncu olarak söyleyebilirim ki en iyi video çeşidi her hafta değişen bir şeydir bu yüzden senin konu seçerken dikkat etmen gereken yerler var.

Bu video nişini bulmak zaten asıl meseledir. Editi,yayını herkes yapar viral içerik bulmak zaten bu işin %50'sinden daha fazlası.

-Evergreen bir içerik olması
-Rekabetin Nispeten Az olması.
-Ölçeklenebilir olması
-Sana uygun olması

Bunlara dikkat ettiğinde elinde bir niş oluşacaktır. Bunu hem tr hemde en bir şekilde yayınlamanda işleri hızlandıracaktır.

bişey sorabilirmiyom bu youtube otomasyonu nasıl yapılır? bana kısaca öğretebilirmsin

Şu sıralar YouTube Global'de genel olarak "storytelling" tarzı hikaye videoları fena tutuluyor. Elbette janra değişebilir ama şansınızı deneyebilirsiniz.

Şu sıralar YouTube Global'de genel olarak "storytelling" tarzı hikaye videoları fena tutuluyor. Elbette janra değişebilir ama şansınızı deneyebilirsiniz.
Şu anda tutuyor diye onu yapması saçma olur çünkü para kazanmaya minimum 2-3 ay sonra başlayacaktır. Rekabetin daha az olduğu konular bulmalı.

cevabını bekliyorum

En çok para kazandıran nişler Emlak/Finans/Yatırım üzerine yapılan videolardır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…