Abiler belki alay edeceksiniz ama cidden böyle bir düşüncem uzun zamandır var uyuyamıyorum. Bile geceleri kendime dünyadan izole bir şekilde olacak Kuzey Kore benzeri kalıcı tek partili kendine yeten sosyalist bir ülke hayalim var. Nasıl kurarım herhangi bir ülkeye ait olmayan toprakta kurmak istiyorum.
Üstad o iş zor kafadan çıkar bence bu düşünceleri. Yerleşik nüfus ve en önemlisi bir sebep lazım. Herkes kafasına göre ülke kursa euro 2024te 70 tane grup görürdük.
Abiler belki alay edeceksiniz ama cidden böyle bir düşüncem uzun zamandır var uyuyamıyorum. Bile geceleri kendime dünyadan izole bir şekilde olacak Kuzey Kore benzeri kalıcı tek partili kendine yeten sosyalist bir ülke hayalim var. Nasıl kurarım herhangi bir ülkeye ait olmayan toprakta kurmak istiyorum.
İlk başta dünyanın en uzun dairesini bul onu uluslararası sulara koy ve ondan sonra da içini doldur birkaç yıl toprağın vrrimli olması için çalış ondan sonra tarıma başla ve orada yaşayacak insanlar bul. Hiçbşr ülke seni tanımaz da neyse.
Herhangi bir Türk devletinin cumhurbaşkanı ile arkadaş veya yakını ol, ve Terra nullius bölgesine gidip orada bir yerleşke kur. Ardından bir meclis inşa et ve arkadaşın olduğun cumhurbaşkanından kendi devletini tanıdığına dair bir karar iste. Ne bileyim oğlum
Herhangi bir Türk devletinin cumhurbaşkanı ile arkadaş veya yakını ol, ve Terra nullius bölgesine gidip orada bir yerleşke kur. Ardından bir meclis inşa et ve arkadaşın olduğun cumhurbaşkanından kendi devletini tanıdığına dair bir karar iste. Ne bileyim oğlum
Kuzey Irak'a gidiyorsun, yanına bir tabanca ve çakı alıp karakola saldırıyorsun. Sonra da "Kuzey Irak 'lerin değil, benimdir!" diyorsun. Ülken hayırlı olsun dostum.