James Z. Hetfield Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Haziran 2020 Mesajlar 3.637 Makaleler 3 Çözümler 14 15 Nisan 2021 #11 kozyetgin dedi: Sanırım ironi yapmış arkadaş? Genişletmek için tıkla... Evet. Hala bunu fark edememişler bu daha ironik.
kozyetgin dedi: Sanırım ironi yapmış arkadaş? Genişletmek için tıkla... Evet. Hala bunu fark edememişler bu daha ironik.
kozyetgin Femtopat Katılım 5 Aralık 2020 Mesajlar 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Nisan 2021 #12 James Z. Hetfield dedi: Evet. Hala bunu fark edememişler bu daha ironik. Genişletmek için tıkla... Yani ironi yapsa da biraz gereksiz bir konu değil mi? Gerçekten soru soranları engelliyorlar bence.
James Z. Hetfield dedi: Evet. Hala bunu fark edememişler bu daha ironik. Genişletmek için tıkla... Yani ironi yapsa da biraz gereksiz bir konu değil mi? Gerçekten soru soranları engelliyorlar bence.
H Hamsi ismaH Hectopat Katılım 7 Mart 2021 Mesajlar 857 Çözümler 1 15 Nisan 2021 #13 Allahım lütfen troll olsun Allahım lütfen troll olsun Allahım lütfen troll olsun (!)
Gyegejwu Hectopat Katılım 17 Kasım 2020 Mesajlar 412 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Nisan 2021 #14 kozyetgin dedi: Yani ironi yapsa da biraz gereksiz bir konu değil mi? Gerçekten soru soranları engelliyorlar bence. Genişletmek için tıkla... Zaten mizah ve eğlence ile gerçek soru soranların yerleri ayrı oluyor ve genellikle soru soranları daha öne alıyorlar diye biliyorum.
kozyetgin dedi: Yani ironi yapsa da biraz gereksiz bir konu değil mi? Gerçekten soru soranları engelliyorlar bence. Genişletmek için tıkla... Zaten mizah ve eğlence ile gerçek soru soranların yerleri ayrı oluyor ve genellikle soru soranları daha öne alıyorlar diye biliyorum.
kozyetgin Femtopat Katılım 5 Aralık 2020 Mesajlar 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Nisan 2021 #15 Gyegejwu dedi: Zaten mizah ve eğlence ile gerçek soru soranların yerleri ayrı oluyor ve genellikle soru soranları daha öne alıyorlar diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Umarım öyledir..
Gyegejwu dedi: Zaten mizah ve eğlence ile gerçek soru soranların yerleri ayrı oluyor ve genellikle soru soranları daha öne alıyorlar diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Umarım öyledir..
Tahiran Picopat Katılım 29 Nisan 2021 Mesajlar 105 Makaleler 1 30 Nisan 2021 #16 Gyegejwu dedi: -Gözü görmeyen i harfine ne denir? = köri (kör-i) -En büyük çay dağı nerededir? = çay bardağı. -Bebeğe patik giydirmeye çalışmışlar ama bebek giymemiş, neden? Çünkü bebek antipatikmiş. Bu esprilere gülmeyen de ne bileyim yani. Genişletmek için tıkla... Ciddi mi bu ? kozyetgin dedi: Sanırım ironi yapmış arkadaş? Genişletmek için tıkla... İnşallah.
Gyegejwu dedi: -Gözü görmeyen i harfine ne denir? = köri (kör-i) -En büyük çay dağı nerededir? = çay bardağı. -Bebeğe patik giydirmeye çalışmışlar ama bebek giymemiş, neden? Çünkü bebek antipatikmiş. Bu esprilere gülmeyen de ne bileyim yani. Genişletmek için tıkla... Ciddi mi bu ? kozyetgin dedi: Sanırım ironi yapmış arkadaş? Genişletmek için tıkla... İnşallah.