Paylaştığım haber kaynaklarının konu içeriğini bıraktım, başlıklarını bile okumamışsınız herhalde. Ama eklediğim Kaspersky forumundaki tartışmaları içeren konunun başlığını okumuşsunuz. Belki Türkçe olmadığı içindir diyeceğim ama çeviride iş görebilirdi.
Keşke Türkiye'deki çoğu insanın düşüncesi sizin ki gibi olmasaydı. Maalesef böyle. Dünya ise böyle;
Bu arada benden yanıt almak istemiyorsanız mesajlarıma alıntı yapmayabilirsiniz. Aksi halde yanıt vereceğim.
Abartılacak kadar şeytani bir şirket olduğunu düşünmüyorum. Amerika'nın Rus güvenlik yazılımından haklı bir şekilde çekinmesinden dolayı atma çabası olabilir.
Gizliliğe önem veren birinin ilk başta Windows kullanmasını anlamıyorum zaten. Windows sizin verilerinizi paşa paşa alıyor her türlü
Demek ki ABD iyi kanıtlar sunmuş ki, Kaspersky'nin ban olaylarının sonu gelmiyor.
Üstteki mesajımda da kaynak olarak paylaştığım, bu durumu ortaya çıkartan siteye bakarsanız Amerikan sitesi olmadığını veya kişinin Amerikalı olmadığını görmüş olursunuz. Ars Technica gibi İnternet medyasındaki büyük bir kuruluş bu durumun haberini yaptığı, yaydığı için onu ekstra paylaştım. Bir ekstra daha paylaşayım.