SeRReSss Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Eylül 2013 Mesajlar 1.444 Çözümler 9 26 Temmuz 2021 #31 Gerçekten farklı fizik kanunlarına ve farklı zamansal kavramlara sahip evrenler var mı?
Elementor Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Mayıs 2019 Mesajlar 3.224 Makaleler 1 Çözümler 12 Yer Diyarbakır 26 Temmuz 2021 #32 Berrkay dedi: Neyin ne olduğunu senden çok daha iyi biliyorum, emin ol. Senin açtığın konular da pek pozitif arkadaşlığı destekleyen konular değil Genişletmek için tıkla... Fikirler, düşünceler zamanla gelişir, büyür, olgunlaşır. Fikir ayrılığı yaşadığım üyelerle kaynaşmış biriyim, ateşli bir ilişkim yok. Ayrıca fikir ayrılığı her zaman olacak, kaynaşma illaki pozitif olacak diye bir kaide yok. Berrkay dedi: Neyin ne olduğunu senden çok daha iyi biliyorum, emin ol. Genişletmek için tıkla... Benden daha geniş bir kaynağa, bilgiye sahip olabilirsin. Belirtiğin düşünce yapısındaki dolaylı yanlışı düzeltmek adına sana cevap verdim. Düşüncemi yanlış bulabilirsin, lakin neden yanlışı olduğunu da belirtirsen yanlışımı anlarım, kendimi o konuda geliştirmek isterim. Direkt neyin ne olduğunu senden daha iyi biliyorum diyerek, baskıcı bir bakış açısı geliştirmiş olursun.
Berrkay dedi: Neyin ne olduğunu senden çok daha iyi biliyorum, emin ol. Senin açtığın konular da pek pozitif arkadaşlığı destekleyen konular değil Genişletmek için tıkla... Fikirler, düşünceler zamanla gelişir, büyür, olgunlaşır. Fikir ayrılığı yaşadığım üyelerle kaynaşmış biriyim, ateşli bir ilişkim yok. Ayrıca fikir ayrılığı her zaman olacak, kaynaşma illaki pozitif olacak diye bir kaide yok. Berrkay dedi: Neyin ne olduğunu senden çok daha iyi biliyorum, emin ol. Genişletmek için tıkla... Benden daha geniş bir kaynağa, bilgiye sahip olabilirsin. Belirtiğin düşünce yapısındaki dolaylı yanlışı düzeltmek adına sana cevap verdim. Düşüncemi yanlış bulabilirsin, lakin neden yanlışı olduğunu da belirtirsen yanlışımı anlarım, kendimi o konuda geliştirmek isterim. Direkt neyin ne olduğunu senden daha iyi biliyorum diyerek, baskıcı bir bakış açısı geliştirmiş olursun.
3 364485 Hectopat Katılım 5 Eylül 2020 Mesajlar 4.984 Makaleler 13 Çözümler 19 30 Haziran 2022 #33 Beyaz atlı playboy dedi: Ülkede sürekli 1 kişi seçilip bütün ülke o kişiye 1TL verirse halk zenginleşir mi ? Genişletmek için tıkla... Paranın değeri kalmaz
Beyaz atlı playboy dedi: Ülkede sürekli 1 kişi seçilip bütün ülke o kişiye 1TL verirse halk zenginleşir mi ? Genişletmek için tıkla... Paranın değeri kalmaz