En pahalı ve en kaliteli sistem

Tam sistem yazalım o zaman.
RTX 3090
İşlemci: İ7 10900k
64 GB
4 adet 2 TB SSD
Sıvı soğutma
Işıklı, mışıklı kasa (kasa hakkında 0 bilgim var.)
Nintendo Switch, PS5 ve Pokemon ile ilgili her şey.

Tam sistem yazalım o zaman.
RTX 3090
İşlemci: İ7 10900k
64 GB
4 adet 2 TB SSD
Sıvı soğutma
Işıklı, mışıklı kasa (kasa hakkında 0 bilgim var.)
Nintendo Switch, PS5 ve Pokemon ile ilgili her şey.
Pokemon ile ilgili her şey mi? Bana piyango vurmuş olsa bile pokemon Lets go pikachudaki pokeball joy conunu almazdım çok gereksiz para

Pokemon ile ilgili her şey mi? Bana piyango vurmuş olsa bile Pokemon Let's go Pikachu da ki pokeball joyconunu almazdım çok gereksiz para.
Fanlık be hocam. Her şeyi alırdım ama her şeyi. Film DVD'si oyuncak, kıyafet, manga (özellikle manga.) Anime DVD'si, oyunlar,kartlar, Switch Pokemon edition.
Daha yeni Sword ve Shield'ı bitirdim çok süperdi.
Kıskandım sizi.

Son düzenleme:
Fanlık be hocam. Her şeyi alırdım ama her şeyi. Film DVD'si oyuncak, kıyafet, manga (özellikle manga.) Anime DVD'si, oyunlar,kartlar, Switch Pokemon edition.

Kıskandım sizi.
Ah be kıskanılacak bir şey olsa keşke nintendo olmasını kim istemez ama maalesef emulatörden kasa kasa bitirdim.

Aslında çok kasma olmuyordu sadece grafikler nintendo da olandan daha kötüydü. Bir de Sizi dc dden ekleyebilir miyim?

NVIDIA GeForce Now üzerinden bağlandığın bilgisayar tarzı bilgisayarlar toplanabilir ve yüz binler veya milyonlar tutar. Süper bilgisayarları hiç saymıyorum. Ucu açık konu pek ilgimi çekmedi.

Aslında çok kasma olmuyordu sadece grafikler nintendo da olandan daha kötüydü. Bir de Sizi dc den ekleyebilir miyim?
DC yok bende hocam. Sorun yoksa ekran kartınız nedir? Kendi laptobum ile bir karşılaştırma yapacağım da.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…