Burkinyo Hectopat Katılım 16 Aralık 2020 Mesajlar 203 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Şubat 2021 #31 Ben en pahalı sistemi toplayacak olsam bi serer gibi bir şey toplardım herhalde Sapphire1525 dedi: DC yok bende hocam. Sorun yoksa ekran kartınız nedir? Kendi laptobum ile bir karşılaştırma yapacağım da. Genişletmek için tıkla... Sistemimi yeni topladım Gtx 1660 super var.
Ben en pahalı sistemi toplayacak olsam bi serer gibi bir şey toplardım herhalde Sapphire1525 dedi: DC yok bende hocam. Sorun yoksa ekran kartınız nedir? Kendi laptobum ile bir karşılaştırma yapacağım da. Genişletmek için tıkla... Sistemimi yeni topladım Gtx 1660 super var.
Sapphire1525 Kilopat Katılım 3 Aralık 2020 Mesajlar 5.006 Makaleler 4 Çözümler 20 12 Şubat 2021 #32 Burkinyo dedi: Sistemimi yeni topladım GTX 1660 Super var. Genişletmek için tıkla... Hayırlı olsun. Bakalım GTX 1650 ile ne kadar FPS alırım. Çok kasmasın o yeter bana.
Burkinyo dedi: Sistemimi yeni topladım GTX 1660 Super var. Genişletmek için tıkla... Hayırlı olsun. Bakalım GTX 1650 ile ne kadar FPS alırım. Çok kasmasın o yeter bana.
Burkinyo Hectopat Katılım 16 Aralık 2020 Mesajlar 203 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Şubat 2021 #33 Sapphire1525 dedi: Hayırlı olsun. Bakalım GTX 1650 ile ne kadar FPS alırım. Çok kasmasın o yeter bana. Genişletmek için tıkla... Saolun, kasma olmuyor eğer nasıl yapacağını bilmiyorsan dc açıp benle konuşabilirsin.
Sapphire1525 dedi: Hayırlı olsun. Bakalım GTX 1650 ile ne kadar FPS alırım. Çok kasmasın o yeter bana. Genişletmek için tıkla... Saolun, kasma olmuyor eğer nasıl yapacağını bilmiyorsan dc açıp benle konuşabilirsin.
Sapphire1525 Kilopat Katılım 3 Aralık 2020 Mesajlar 5.006 Makaleler 4 Çözümler 20 12 Şubat 2021 #34 Burkinyo dedi: Saolun, kasma olmuyor eğer nasıl yapacağını bilmiyorsan dc açıp benle konuşabilirsin. Genişletmek için tıkla... Yok hocam biliyorum, teşekkür ederim. Daha önce kurdum ben emülatörü ama bu yıl sınava gireceğim bu sebeple yaza erteledim.
Burkinyo dedi: Saolun, kasma olmuyor eğer nasıl yapacağını bilmiyorsan dc açıp benle konuşabilirsin. Genişletmek için tıkla... Yok hocam biliyorum, teşekkür ederim. Daha önce kurdum ben emülatörü ama bu yıl sınava gireceğim bu sebeple yaza erteledim.
Burkinyo Hectopat Katılım 16 Aralık 2020 Mesajlar 203 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Şubat 2021 #35 Ne sınavı
Sapphire1525 Kilopat Katılım 3 Aralık 2020 Mesajlar 5.006 Makaleler 4 Çözümler 20 12 Şubat 2021 #36 Burkinyo dedi: Ne sınavı? Genişletmek için tıkla... LGS.
Burkinyo Hectopat Katılım 16 Aralık 2020 Mesajlar 203 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Şubat 2021 #37 Kolay gelsin sana şimdiden. Technopatta yeniyim de sitede arkadaş ekleme benzeri bir şey var mıdır?
Sapphire1525 Kilopat Katılım 3 Aralık 2020 Mesajlar 5.006 Makaleler 4 Çözümler 20 12 Şubat 2021 #38 Burkinyo dedi: Kolay gelsin sana şimdiden. Technopat'ta yeniyim de sitede arkadaş ekleme benzeri bir şey var mıdır? Genişletmek için tıkla... Arkadaş ekleme yok. Anca Discord ya da başka uygulamalar ile ekleme var o kadar.
Burkinyo dedi: Kolay gelsin sana şimdiden. Technopat'ta yeniyim de sitede arkadaş ekleme benzeri bir şey var mıdır? Genişletmek için tıkla... Arkadaş ekleme yok. Anca Discord ya da başka uygulamalar ile ekleme var o kadar.
Burkinyo Hectopat Katılım 16 Aralık 2020 Mesajlar 203 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Şubat 2021 #39 Sapphire1525 dedi: Yok hocam biliyorum, teşekkür ederim. Daha önce kurdum ben emülatörü ama bu yıl sınava gireceğim bu sebeple yaza erteledim. Genişletmek için tıkla... Sword and shieldi bitirdikten sonra çok sıktı oyun yapabileceğim değişik eğlenceli bir aktivite var mıdır?
Sapphire1525 dedi: Yok hocam biliyorum, teşekkür ederim. Daha önce kurdum ben emülatörü ama bu yıl sınava gireceğim bu sebeple yaza erteledim. Genişletmek için tıkla... Sword and shieldi bitirdikten sonra çok sıktı oyun yapabileceğim değişik eğlenceli bir aktivite var mıdır?
Sapphire1525 Kilopat Katılım 3 Aralık 2020 Mesajlar 5.006 Makaleler 4 Çözümler 20 12 Şubat 2021 #40 Burkinyo dedi: Sword and Shield'ı bitirdikten sonra çok sıktı oyun yapabileceğim değişik eğlenceli bir aktivite var mıdır? Genişletmek için tıkla... Oyunun asıl odağı online savaşlar. Emülatör ile online Savaş yapamazsın. DLC'leri oynadın mı? İki tane DLC çıktı ve ikincisi çok güzel. Ayrıca oynamadıysan eski Pokemon oyunlarını da oyna. Eski oyunlar daha zor ve daha güzel bence.
Burkinyo dedi: Sword and Shield'ı bitirdikten sonra çok sıktı oyun yapabileceğim değişik eğlenceli bir aktivite var mıdır? Genişletmek için tıkla... Oyunun asıl odağı online savaşlar. Emülatör ile online Savaş yapamazsın. DLC'leri oynadın mı? İki tane DLC çıktı ve ikincisi çok güzel. Ayrıca oynamadıysan eski Pokemon oyunlarını da oyna. Eski oyunlar daha zor ve daha güzel bence.