Primearc Hectopat Katılım 3 Ocak 2021 Mesajlar 1.489 Makaleler 3 Çözümler 13 Yer Matrix 12 Şubat 2022 #21 Clear Linux var da fişi çekildimiydi onun tam bilmiyorum.
gen2 Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 7 Aralık 2019 Mesajlar 10.107 Makaleler 1 Çözümler 70 12 Şubat 2022 #22 Primearc dedi: Clear Linux var da fişi çekildi miydi onun tam bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Var hala diye biliyorum ve en performansli Linux o.
Primearc dedi: Clear Linux var da fişi çekildi miydi onun tam bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Var hala diye biliyorum ve en performansli Linux o.
lavanta Megapat Katılım 27 Aralık 2013 Mesajlar 993 Çözümler 3 Yer Ankara 12 Şubat 2022 #23 TRXgeforce dedi: Linux tabanlı en hızlı performanslı sistem hangisidir? Genişletmek için tıkla... Bence en minimal olanıdır. Saf Arch hızlıdır mesela ama minimal bir işletim sistemi ne kadar günlük kullanıma uyar tartışılır.
TRXgeforce dedi: Linux tabanlı en hızlı performanslı sistem hangisidir? Genişletmek için tıkla... Bence en minimal olanıdır. Saf Arch hızlıdır mesela ama minimal bir işletim sistemi ne kadar günlük kullanıma uyar tartışılır.
Fluie Hectopat Katılım 18 Mayıs 2017 Mesajlar 146 Çözümler 2 17 Şubat 2022 #24 TRXgeforce dedi: Linux tabanlı en hızlı performanslı sistem hangisidir? Genişletmek için tıkla... Herşeyiyle kendi oluşturduğun sistemdir. Kernelinden kullandığın uygulamalara kadar kendi sistemine ve ihtiyaçlarına göre optimize ettiğin sistem sana en yüksek performansı verecek sistemdir.
TRXgeforce dedi: Linux tabanlı en hızlı performanslı sistem hangisidir? Genişletmek için tıkla... Herşeyiyle kendi oluşturduğun sistemdir. Kernelinden kullandığın uygulamalara kadar kendi sistemine ve ihtiyaçlarına göre optimize ettiğin sistem sana en yüksek performansı verecek sistemdir.