luanq Picopat Katılım 30 Mart 2021 Mesajlar 781 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mayıs 2021 #11 Şuan Windows 10 Pro var Pcde. scanman dedi: Windows 10 LTSC Genişletmek için tıkla... Linkini atabilir misiniz bulamadım. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu videoda Pro daha fazla fps veriyor? 382019 dedi: Windows 10 Ghost Spectre. Baya kullandım bunu, kredi kartlarımı, hesaplarımı girdim falan sorun yok. Güvenilir. Genişletmek için tıkla... Custom iso mu? Son düzenleme: 26 Mayıs 2021
Şuan Windows 10 Pro var Pcde. scanman dedi: Windows 10 LTSC Genişletmek için tıkla... Linkini atabilir misiniz bulamadım. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu videoda Pro daha fazla fps veriyor? 382019 dedi: Windows 10 Ghost Spectre. Baya kullandım bunu, kredi kartlarımı, hesaplarımı girdim falan sorun yok. Güvenilir. Genişletmek için tıkla... Custom iso mu?
B birpesimist Picopat Katılım 7 Mayıs 2021 Mesajlar 117 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Haziran 2021 #12 win10 home kullanıyorum memnun um tavsiye ederim.
3 301517 Kilopat Katılım 2 Şubat 2020 Mesajlar 4.677 Makaleler 4 Çözümler 24 6 Haziran 2021 #13 Eski sürüm bir Windows 10 indirip modlayın. Gereksiz hizmet, uygulama vb. kalmaz böylece cpu ve ram gereksinimi azalır performans ters orantılı bir şekilde yükselir.
Eski sürüm bir Windows 10 indirip modlayın. Gereksiz hizmet, uygulama vb. kalmaz böylece cpu ve ram gereksinimi azalır performans ters orantılı bir şekilde yükselir.