En performanslı Windows 10 sürümü hangisi?

Türkçe paketi yüklüyorum ayarlardan ama böyle kaldı, devam etmiyor.

Beklemenizi öneririm bir de Microsoft Store yükleme hizmetleri ya da Windows Update hizmetleri kapalıysa ondan oluyor olabilir. Microsoft Store var mı?

Beklemenizi öneririm bir de Microsoft Store yükleme hizmetleri ya da Windows Update hizmetleri kapalıysa ondan oluyor olabilir. Microsoft Store var mı?
Hayır, nasıl yükleniyor ki? Otomatik olarak gelmiyor muydu

Hayır, nasıl yükleniyor ki? Otomatik olarak gelmiyor muydu?

Şu an Microsoft Store yüklü değilse LTSB 2016 sürümünde yok olabilir. Windows 10 için normalde otomatik olarak geliyor Microsoft Store.

Dostlar ben dediğiniz Windows 10 2016 LTSB indirdim ama dil İngilizce, ayarlardan Türkçeyi seçiyorum fakat yine İngilizce kalıyor. Sadece İngilizce mi kullanılıyor bu 2016 LTSB. @liveforspeed @Prime777

Buradan Türkçe LTSB 2016'yı indirebilirsiniz.

not: Web sitesi, bilgisayarınız veya ISO dosyaları ile ilgili hiçbir şekilde sorumluluk almıyorum. Her şeyden siz sorumlusunuz.

Hocam kusura bakma ceza vardı yazamadım. Dil ayarları kısmında senin kurduklarını kurmadım ben, hatırladığım kadarıyla birinci kısımdan dil paketi indiriliyor internet ve pc ye göre hızı değişir. 15 dk sürüyordu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…