En performanslı Windows sürümü nedir?

Ben oyunlarda drop falan olmasın FPS yüksek olsun yeter şu an Windows 11 Home var pek beğenmiyorum 8.1 hiç denemedim bütün Windows 10 ve 11 sürümlerini denedim 8.1 performansı ne kadar fark eder acaba.

Hocam size şöyle söyleyeyim benim şu ana kadar kullandıgım en hızlı işletim sistemi benim dandirikko sistemi bile 5 saniyede açıyordu HDD vardı o zamanlar şu an SSD'ye geçtim o yüzden 10 kurdum bir de 8.1 de bazı sürücüleri yüklemiyordu mesela ağ bağdaştırıcısını yüklemiyordu mecburen kabloyla bağlamak zorunda kalıyordum ama çok hızlı ve hafif işletim sistemi çok az kullanımı var zaten. Kesin geçin akıllı tahtalarda olan işletim sistemi görüntüsü falanda hoşunuza gidiyorsa geçin derim.

Ben oyunlarda drop falan olmasın FPS yüksek olsun yeter şu an Windows 11 Home var pek beğenmiyorum 8.1 hiç denemedim bütün Windows 10 ve 11 sürümlerini denedim 8.1 performansı ne kadar fark eder acaba.
Ek bilgi vermek isterim Windows 8.1'in desteği ocak ayında kesiliyor. Destek sizin için önemli değilse ve sürücülerinizde uyumlu ise daha iyi performans için Windows 8.1 kurabilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı