Arthur_Callahan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Nisan 2020 Mesajlar 2.159 Makaleler 2 Çözümler 3 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Nisan 2021 #21 Malum işten sonra gelen pişmanlık hissi...
Bir Matmazel Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Ağustos 2020 Mesajlar 5.024 Makaleler 1 Çözümler 7 Yer İzmir 21 Nisan 2021 #22 PaaBaba dedi: Yennefer'i seçmem :/ Genişletmek için tıkla... EmirOzylds dedi: Ciri daha iyi ama Yennefer'e de haksızlık etmeyelim Genişletmek için tıkla... Yen'i yedirtmem. Şaka maka Yen her şekilde Triss'in önünde canım benim.
PaaBaba dedi: Yennefer'i seçmem :/ Genişletmek için tıkla... EmirOzylds dedi: Ciri daha iyi ama Yennefer'e de haksızlık etmeyelim Genişletmek için tıkla... Yen'i yedirtmem. Şaka maka Yen her şekilde Triss'in önünde canım benim.
Logaritma Picopat Katılım 16 Nisan 2021 Mesajlar 324 Yer Matematik 21 Nisan 2021 #23 Ona, onu sevdiğimi söylemiştim. Gerçi bunun için her zaman pişmanlık duymadım. Fakat denk gelince utanabiliyorum. Buna bağlı olarak pişmanlık olabiliyor. Gerçi ayıp bir davranış sergilemedim de.
Ona, onu sevdiğimi söylemiştim. Gerçi bunun için her zaman pişmanlık duymadım. Fakat denk gelince utanabiliyorum. Buna bağlı olarak pişmanlık olabiliyor. Gerçi ayıp bir davranış sergilemedim de.