rzxeroz Decapat Katılım 15 Ocak 2023 Mesajlar 716 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ağustos 2023 #1 Manga editleme konusundan kendimi bir süreliğine bireysel olarak çalışıp geliştirmek istiyoyorum fakat İngilizcem pek iyi değil. İstediğim en iyi şekilde profesyonel olarak İngilizceden Türkçe-ye çeviri yapacak olan program veya site önerisi.
Manga editleme konusundan kendimi bir süreliğine bireysel olarak çalışıp geliştirmek istiyoyorum fakat İngilizcem pek iyi değil. İstediğim en iyi şekilde profesyonel olarak İngilizceden Türkçe-ye çeviri yapacak olan program veya site önerisi.
revivality Kilopat Katılım 21 Nisan 2022 Mesajlar 5.562 Makaleler 4 Çözümler 55 7 Ağustos 2023 #2 DeepL Translate: The world's most accurate translator Translate texts & full document files instantly. Accurate translations for individuals and Teams. Millions translate with DeepL every day. www.deepl.com
DeepL Translate: The world's most accurate translator Translate texts & full document files instantly. Accurate translations for individuals and Teams. Millions translate with DeepL every day. www.deepl.com
Girdap Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Eylül 2020 Mesajlar 3.275 Makaleler 18 Çözümler 41 7 Ağustos 2023 #3 Ben ChatGPT kullanıyorum. Sonuçta adamlar dil modeli olarak çıkardılar bu mereti, güzel çeviriler yapıyor.
Ben ChatGPT kullanıyorum. Sonuçta adamlar dil modeli olarak çıkardılar bu mereti, güzel çeviriler yapıyor.