Wone Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Ocak 2019 Mesajlar 1.299 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ocak 2023 #11 Skechers.
Tisy Megapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 18 Temmuz 2015 Mesajlar 2.608 Makaleler 3 Çözümler 5 31 Ocak 2023 #12 Biraz da kisisel bir soru bu ayak yapina gore degisir. Ben mesela Nike ve Skechers(Wide) rahat ediyorum.
Biraz da kisisel bir soru bu ayak yapina gore degisir. Ben mesela Nike ve Skechers(Wide) rahat ediyorum.
Y youtuberadayi Hectopat Katılım 12 Ocak 2020 Mesajlar 189 31 Ocak 2023 #13 Skechers kullanan birisi olarak söylüyorum ki çok memnunum ve aşırı rahat. Asics'i önerenlerde oldu ama daha hiç deneme şansım olmadı, merak ediyorum.
Skechers kullanan birisi olarak söylüyorum ki çok memnunum ve aşırı rahat. Asics'i önerenlerde oldu ama daha hiç deneme şansım olmadı, merak ediyorum.
BERWAR Yottapat! Sosyal Tayfı Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 19 Eylül 2015 Mesajlar 49.841 Makaleler 13 Çözümler 52 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ocak 2023 #14 Puma'nın Soft Foam tabanlı ayakkabıları rahatlık olarak başarılı. Adidas modelleri de gayet iyi. Diğer markaları denemedim açıkçası. Hedefim Nike bu defa.
Puma'nın Soft Foam tabanlı ayakkabıları rahatlık olarak başarılı. Adidas modelleri de gayet iyi. Diğer markaları denemedim açıkçası. Hedefim Nike bu defa.