En rezil olduğunuz an

Çok güldüm knki affet

Okulda sınav panosuna bakacağım, sınıftayım daha bakmaya gitmedim. Yanımda da arkadaşım vardı, neyse ben çıktım panoya doğru gittim arkadaşım da arkamdan geliyor zannediyorum. Biri kolunu omzuma atınca arkadaşım sandım ve "Sal lan" diye bağırdım. Kafamı çevirmemle bi baktım Türkçe hocam. Kendisinden özür diliyorum olur da bir gün okursa selam olsun.

Bayağı küçüğüm 6 yaşımda falan daha ilk okula başlamıştım. Ailecek geziyoruz çarşıda, ben her zamanki gibi önden yürüyorum annemler arkadan yavaş yavaş geliyor. Dalmışım yanımda babam var diye başka adamın koluna girmişim bizimkiler arkadan izliyor bir gülme sesi duyunca ayıktım ben o zaman bu utanç yıllarca yetmişti bana.

Bu kötü günümde bana 2 dakika boyunca kahkaha attırdığınız için teşekkür ederim Aynısı benim de başıma milyon kere geldi ondan çok güldüm herhalde

Okula gitmiyorum daha 6 yaşındayım. Komşunun balkonunda oturup kısır yiyorduk. Ben yedim kenara çekildim. Köşede dizlerimi göğsüme doğru çekmiş oturuyordum. Komşu kızları da bana bakıp bakıp gülüyordu. Başımı aşağı bir indirdiysem benim conki kafasını delik den çıkartmış. O an çok utanmıştım. O günden sonra ergenlik dönemim başlamıştı

Conki kelimesini okuyunca bir kahkaha patlattım evde. Conki

İlkokulda bir sınav esnasında İstiklal Marşı´nın bestecisi sorulmuştu. Ben de Zeki Üngör yerine yanlışlıkla Zeki Müren yazmıştım. Hoca da elbette beni rezil etmek için bütün sınıfa bunu okumak zorundaydı. Bunun dışında yok sanırım.

Babamla beraber cuma ya gitmiştik safları sıklaştırın demişlerdi bende bayağı bir boş alan gördüm oraya geçtim namaz başladı önümde sütun varmış namaz kılamamıştım yolda yüzümü kaldıramadım.

Kahkaha attım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…