En sacma moderatörlerin bulunduğu forum: Technopat.net

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kabul etmek gerekir ki imla ile ilgili yaptırımlar sebebiyle bu forum birçok büyük beyni kaybetti.

Ve bu tarafa yanaşmayan birçok büyük beyin de sözkonusu.

Forum Yeşilçam kılıklı nazik ve beyinsiz adamlarla doldu taştı.

Bu acı gerçeğin kabul edilmesi gerekiyor. Hiç şakası yok bu tablonun.

Ha. İyi bir bilgiç azınlık yok mu. Tabii ki var.

Ama ben bu forumun yöneticilerinden biri olsaydım, en iyi adamları bir platformda toplama idealini baltalayan hiçbir kritere öncelik tanımazdım.

Yazdıklarım biraz patavatsızca görünebilir, bu forumun bir üyesi olarak mevcut düzenden şikayetçi değilim, burayı seviyorum da.

Ama bunları söylemek zorunda hissettim.

İyi akşamlar.

Ben bu cümleyi olması gereken şekliyle de bitirmek istemezdim. Bitişi arkası yarın dizileri gibi olmuş.
Burada; Recep bey tamamıyla haklıdır.

2013'ten beri buradayım; yazı yazarken virgül, nokta... gibi noktalama işaretlerine hiç dikkat etmezdim. Zamanında bu kurallara uymuyordum, ama artık uyuyorum. Kurallar gayet iyi; insanı Türkçe'yi düzgün yazmaya teşvik ediyor.

Günlük hayatımda konuşurken, vurgu yaparak konuşmaya özen gösteriyorum. Anladığım kadarıyla insanlar yaptığım vurgulardan; beni tebrik ediyor.

Olması gerekeni düzenlemeden, sadece cümlelerin sırasını değiştirince ve cümleleri paragraflara ayırınca daha bir güzel oldu.

Mesajı düzenleme yetkiniz yok ama alıntıladığınız mesajı düzenleme yetkiniz var. Hem baktınız düzenlenmeyecek gibi o zaman etiketleyin ve öyle mesajınızı yazın.

Yani ufak tefek hataları görmezden gelmek daha büyük hataları doğurur. Bunun sonucunda da düzensizlik olur. Biz burada düzen istiyoruz

Bu düzen yikilacak yerine daha güzelini kuracagiz dersem acaba siyasi icerikten ceza alir miyim?
Ahahaha saka bir yana, sitenin özellikle son 1 aydir aktif üyelerini küstürmekle baslayan kan kaybini göz önünde bulundurun bence.

Zira -de ekinin bitisik yazilmasina göz yumulmasi bir civi ise, aktif bir üyeyi küstürmek 10'luk beton civisidir bence. Biz site ve üyeler daha iyi yere gelsin diye calisiyoruz, hos ben calismiyorum, benim amacim girgir, muhabbet, samata. Ama insanlar emeklerinin karsiligini banlararak alirsa küser.

Ben küsmem bak, sadece muhalefet yaparim.

Sevgiler.

Olması gereken yerine; ben yazsaydım nasıl yazardım:

Recep beye katılıyorum.

Zamanında noktalama işaretlerine ve imla kurallarına dikkat etmezdim, artık bu konuda son derece dikkatliyim. Kuralların gerekli ve faydalı olduğunu düşünüyorum. Bu kurallar sayesinde; daha düzenli yazıyorum ve konuşuyorum.

@brkdnmz Cidden hiçbir şey anlamadım!

1-2 kişi şu an 2 sayfadır falan gereksiz bir cümle düzeltme muhabbeti yapıyor. Onlar yüzünden hissediyorum kilit geliyor konuya
Ayrıca hala ismin neden mesela teknopat değilde technopat olduğunu merak ediyorum, hani Türkçe aşığıyız ya(!).

Bir gün kullanıcı adını Üzgün Enginar yapacaksın diye korkuyorum.

Bir gün kullanıcı adını Üzgün Enginar yapacaksın diye korkuyorum.

Vallahi yapim geregi cok neseliyim, bazen böyle üzüleyim falan diyorum en fazla 10 dakika sürüyor. Allah bozmasin nesemi, mutlu olmak, pozitif olmak ve bardagin dolu tarafindan bakmak güzel sey diye düsünüyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…