serseri kurşun Zeptopat Katılım 8 Nisan 2024 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Nisan 2024 #11 Zepett8 dedi: Basit, kolay ve karmaşık olmayan bir arayüze sahip, minimalist bildiğiniz internet tarayıcısı var mı? Genişletmek için tıkla... Google
Zepett8 dedi: Basit, kolay ve karmaşık olmayan bir arayüze sahip, minimalist bildiğiniz internet tarayıcısı var mı? Genişletmek için tıkla... Google
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan Üzgün Surat Psikoloğu 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 28.332 Çözümler 603 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Nisan 2024 #12 Google Chrome.
H harikulade31 Centipat Katılım 10 Mart 2024 Mesajlar 53 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Nisan 2024 #13 Chrome.
Zepett8 Decapat Katılım 21 Ekim 2023 Mesajlar 475 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek jigolo 8 Nisan 2024 #14 Rigidtan dedi: Google Chrome. Genişletmek için tıkla... Aralarındaki en sadesi bu sanırım şimdi baktım. Brave'de güzel ama chrome kullanacağım. Teşekkürler öneri veren herkese.
Rigidtan dedi: Google Chrome. Genişletmek için tıkla... Aralarındaki en sadesi bu sanırım şimdi baktım. Brave'de güzel ama chrome kullanacağım. Teşekkürler öneri veren herkese.
aionthearete Hectopat Katılım 12 Aralık 2021 Mesajlar 2.513 Çözümler 34 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Nisan 2024 #15 Zepett8 dedi: Basit dedim. Zaten edge kullanıyorum elli tane yer var ben sadece arama yapmak istiyorum. Genişletmek için tıkla... Microsoft Edge tarayıcıya yapay zeka entegre etmeye başladı. Sen arama motoru olarak Google seçsen bile bazen bing ile sonuç gösterebiliyor. Bu konuda en sade arayüz Google Chrome.
Zepett8 dedi: Basit dedim. Zaten edge kullanıyorum elli tane yer var ben sadece arama yapmak istiyorum. Genişletmek için tıkla... Microsoft Edge tarayıcıya yapay zeka entegre etmeye başladı. Sen arama motoru olarak Google seçsen bile bazen bing ile sonuç gösterebiliyor. Bu konuda en sade arayüz Google Chrome.
TwistyJead Decapat Katılım 6 Mart 2023 Mesajlar 912 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Nisan 2024 #16 Chrome. Daha da sadeleştirmeyi veya özelleştirmeyi düşünüyorsan, web mağazasından temalara veya uzantılara göz atabilirsin.
Chrome. Daha da sadeleştirmeyi veya özelleştirmeyi düşünüyorsan, web mağazasından temalara veya uzantılara göz atabilirsin.
Yutashito Centipat Katılım 5 Aralık 2023 Mesajlar 402 Çözümler 6 8 Nisan 2024 #17 Karmaşık bir arayüze sahip olmayan Google Chrome.