En sessiz Switch hangisi?

Bu markayı ilk defa duyuyorum. Onun yerine AliExpress'ten Redragon klavyelerine bakabilirsin

Gamakey bayağı iyi bir marka. Custom için yüksek fiyatlı klavyeler ürettiği için buralarda pek yaygın değil. Bu arada konuya gelecek olursak en sessiz klavyeler hepsi için geçerli olmasa da membranlar oluyor. Sessiz ve yağlanınca çok hoş bir ses çıkardığı için ben tercihimi sarı anahtarlardan yana kullanırdım.

Kırmızı veya Sarı bakabilirsiniz. Ama ses kalitesi açısından Sarı daha iyi.

Bu videoyu izleyip kendiniz karar verebilirsiniz.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam konuyu biraz hortlatmış oldum ama konu hakkında bilgi sahibisiniz, o yüzden size danışmak istedim. Ben Royal Kludge RK68/855 klavye almayı düşünüyorum. Sessiz bir klavye yapmak istiyorum, internetten baktığımda birçok çeşit var ama outemolar daha uygun fiyat olarak, allacağım klavyeye bu Switch'ler uyar mı ilk defa deneyeceğim. Bir de outemo silent lemon Switch'ler daha sessiz görünüyor bahsettiklerinizden. Öneriniz nedir? Silent Switch için ses testleri videosunu paylaşıyorum.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…