En sevdiğim arkadaşım garip davranıyor

deadtheta

Yoctopat
Daha fazla  
Son zamanlar en yakın arkadaşım, yazdığım mesajlara ya cevap vermiyor, ya da "meşgulüm" diyor. Buna çok nadir yapıyordu ama son zamanlarda yazdığım mesajların hiçbirine cevap vermiyor. Ayrıca eskiden bana çok sıkı yazıyordu ve daha çok oyun oynuyorduk. Bu aralar bana hiç mesaj yazmıyor veya aramıyor. Onun sorunu nedir?

Sorsana, "bir sorun mu var yanlış bir şeyler mi söyledim söylediysem özür dilerim" diye nereden bilebiliriz ki senin kişiliğini, arkadaşının kişiliğini, aranızda geçenleri.

Milyonlarca ihtimal olabileceği gibi aklıma gelen ilk iki ihtimali yazayım.
Söyleyemediği bir sıkıntısı olabilir. Belki yalnız kalmak istiyordur. Bunun için ona samimi bir mesaj atılabilir. Bir derdin varsa dinleyebilirim, bunu benimle paylaşabilirsin gibi.
Veya sizinle alakalı bir problem olmuş olabilir. Size söyleyemiyor olabilir ve sizinle bağları kopartmak istiyordur.

Yardım ettiğin için sağ ol, bu arada son aralar hasta olduğumu yazmayı unutmuşum. Ondan dolayı daha çok mesaj atarak görüşmeye çalışıyorum ama hep aynı şekilde cevap vermiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…