En sevdiğimiz oyunları övüyoruz ve gömüyoruz

Need for Speed: Undercover:

+ Grafikleri güzel.
- 50-60 km üstüne çıkınca polis peşinize takılıyor.

Crysis 2:

İyi yönleri: Hikayesi, Türkçe dublajı, oynayışı, çıktığı zamana göre grafikleri ve çevresi, daha da iyisi müzikleri çok güzel bir oynayış hazzı veriyor. (hayatımda oynadığım ilk bilgisayar oyunu(6 yaşımdaydım.))

Kötü yönleri: Chino'nun konuşma dublajının laz konuşmasına benzemesi ve bazı saçma buglar.
Başka bir kötü yanı olduğunu düşünmüyorum, oyunu kötüleyen toksik bir kitlesi var sadece.

Bende bayılıyorum Crysis 2'ye. Çok iyi oyun.

GTA 5:
+'Ları: Harika açık dünya, fena olmayan aksiyon, güzel araba kontrolleri.
-'Leri: Hikayesi gerçekten de harcanmış bir potansiyel, insan görünce üzülüyor ya. Açık dünyaydı oyu buydu derken herahalde zaman kalmamış. Trevor çok ama gerçekten çok iyi bir karakter olabilecekken boş bir karakter olmuş. Franklin dümdüz bir karakter, kişilik kırıntısı yok. Tam diyorum "haa herhalde Franklin o klasik haşarı karakter olacak" yok, olgun olgun davranıyor. Hadi diyorum aksiyona girsin kişiliği ortaya çıksın, hatta zemin de var. Soygun yapıyorsun abi soygun, buna diyorlar sen arabada bekle. Ben düşünüyorum tabii "kesin hayır diyecek ben aksiyon istiyorum diyecek" yok, tamam diyor. Michael iyi yazılmış ona lafım yok da o da zaten kolay bir karakter, baba.

Gta Sa
+ Küçüklüğümün oyunu, rahat modlanabilir.
- Oyun açılmıyor. Çok hatalı. Bug Simulator.

LoL
+ Uzun zaman oynayabiliyorsun direk sıkmıyor.
- Kitlesi o kadar kötü ki.

VALORANT
+ : Oynaması zevkli oyun yalan yok.
- : Yaş kitlesi genelde -16 ve +16 olanların bile azımsanmayacak kısmı daha olgunlaşamamış, eğitim almamış, kişiliksizler.

PUBG
+ : Oyun güzel bence Call Of Duty'i geçer.
- : Padişah gibi bir PC istiyor. Yoksa ya oyunun grafikleri batıyor, yada direk düşük FPS alıyorsunuz.

Assassin's Creed IV Black Flag
+ : Korsan şarkıları vs. mükemmel. Hikayede eh yani. Açık dünya olarak hiç bir AC oyunu eline su dökemez.
- : Oyun bazı yerlerde gerçekçiliğini kaybediyor. Mesela Edward'ın direk suikastçı güçlerine sahip olması. Adam oyunun ilk saniyesi dünyayı biçiyor, tavşan gibi oradan oraya zıplıyor.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…