En sevdiğiniz animeler nedir?

En sevdiğiniz animeler nedir ben başlıyorum: Kill la kill, bna, Blue exorcist, the seven deadly sins, bnha,dan machi ama aralarından en iyisi bna ve kill la kill idi.

Tsubasa, Beyblade. Anime adına bildiğim iki şey.

1.Steins; Gate.
2.HunterxHunter
3.Anohana
4.Charlotte
5.Tower of God (aslında animesi Webtoon'un ilk 78 bölümünden ibaret,2.olabilecek potansiyeli varken 5.oldu, Sui bazı yerlerde çok saçmaladı.)

En sevdiğiniz animeler nedir ben başlıyorum: Kill la kill, bna, Blue exorcist, the seven deadly sins, bnha,dan machi ama aralarından en iyisi bna ve kill la kill idi.

Hunter X hunter
Death Note
Kimetsu no yaiba (animesini bitirince mangasını okuyun 150 bölüm mangası 1 2 haftada bitiyor)
İzlemedim fakat izleyeceklerim;
Fullmetal alchemist: Brotherhood.
Attack on titan.
Black Clover.
My Hero academia.
Mirai nikki.
No Game no Life.
Haikyuu.

1 - Code Geass
2 - Death Note
3 - Fullmetal Alchemist: Brotherhood
4 - Violet Evergarden
5 - Hellsing Ultimate
6 - Golden Boy
7 - Great Teacher Onizuka
8 - Kimetsu no Yaiba
9 - Dr. Stone
10 - Mirai Nikki

MyAnimeList en yüksek puan verdiğim 10 anime. Mirai Nikki biraz daha aşağıdaydı ama konseptini ve karakterlerini beğendiğim için ayrıcalık tanıdım. Bu akşam Evangelion izlemeye başlayacağım muhtemelen listede epey yukarıda yer alacak. Biraz alakasız ama en düşük puanı verdiğim anime Tokyo Ghoul re: Part 2.

Yanlış anlama fakat böyle listelerde neden hunter X hunter yok?
Sadece merakımdan soruyorum yanlış anlamayın lütfen.

Yanlış anlama fakat böyle listelerde neden hunter X hunter yok?
Sadece merakımdan soruyorum yanlış anlamayın lütfen.
Adını çok fazla duydum fakat izlemedim. Dr. Stone ve Yakusoku no Neverland 2. sezonunu izliyorum bitince yeni animelere geçerim. Öneri için sağol.

Kimetsu no Yaiba - Seraph of The End - Akame ga Kill! - Tokyo Ghoul - Jujutsu Kaisen - Fate Serisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…