En sevdiğiniz araba nedir?

Premium olarak düşüneceksek kesinlikle Porsche Taycan 4S. Ama orta sınıf, Türkiye şartlarında biraz bütçe zorlayarak alınabilir bir araba düşünülüyorsa Seat Leon olabilir.

Mercedes-Benz 2021 S Class

D- dostum, bir R34 Skyline gördün! Çabuk bu arabayı Allah katına çıkartmalısın yoksa dünya nüfusunun yaklaşık olarak 8'de 1'i seni linçleyecek!
Bu arada cidden bence kimse bu arabayı sevdiği için sevmiyor, JDM ailesinden herhangi bir arabayı sevmeye başladığın zaman bedava bir şekilde starter pack olarak Supra ve R34 alabiliyorsun. Pardon, almak zorundasın. Tabii, ben biraz işin şakasındayım ama bir kısım gerçekten böyle.

Ben tasarımı için seviyorum. Şahsen supra yi sevmem. R34 bana agresif dürüslu bir araç olduğu için güzel geliyor.

Sevenlerin çoğu motoru için sever kendisini.

Hocam motoruda güzel ama görünüşüde güzel bana göre (Most Wanted oynamaktan bildiğim arabalardan biri o ) amacidden iyi araba
Düzenleme: Hatta konu açacağım

Ben tasarımı için seviyorum. Şahsen supra yi sevmem. R34 bana agresif dürüslu bir araç olduğu için güzel geliyor.
Ben de Supra'yı çok sevmem. R34 bana çok kaba gözüküyor. Tabii en sevdiğim araba R35, orası ayrı .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…