R.B.D Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 28 Haziran 2013 Mesajlar 4.798 Çözümler 42 14 Mart 2022 #81 Herixa dedi: Bu adam aynı ben. Genişletmek için tıkla... Hocam LC300 ve Avalonu görünce ben de aynı böyle demiştim sizin için. Bizim coğrafyada malum pek bilinmiyor bu araçlar. Toyotayı millet Corolladan ibaret sanıyor.
Herixa dedi: Bu adam aynı ben. Genişletmek için tıkla... Hocam LC300 ve Avalonu görünce ben de aynı böyle demiştim sizin için. Bizim coğrafyada malum pek bilinmiyor bu araçlar. Toyotayı millet Corolladan ibaret sanıyor.
ReznooW Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ağustos 2017 Mesajlar 7.550 Makaleler 1 Çözümler 27 Yer Konya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayarcı 14 Mart 2022 #82 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
N ne bilem ben Decapat Katılım 23 Aralık 2021 Mesajlar 400 Çözümler 3 Yer Türkiye 14 Mart 2022 #83 Toyota Supra kraldır.
Just a Minute Hectopat Katılım 17 Şubat 2021 Mesajlar 3.345 Çözümler 5 Yer Düzce Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mart 2022 #84 R.B.D dedi: Hocam LC300 ve Avalonu görünce ben de aynı böyle demiştim sizin için. Bizim coğrafyada malum pek bilinmiyor bu araçlar. Toyotayı millet Corolladan ibaret sanıyor. Genişletmek için tıkla... Hocam Land Cruiser çok pahalı ama ya.
R.B.D dedi: Hocam LC300 ve Avalonu görünce ben de aynı böyle demiştim sizin için. Bizim coğrafyada malum pek bilinmiyor bu araçlar. Toyotayı millet Corolladan ibaret sanıyor. Genişletmek için tıkla... Hocam Land Cruiser çok pahalı ama ya.
Kirrik67 Hectopat Katılım 22 Eylül 2020 Mesajlar 864 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mart 2022 #85 BMW M3 GTR.
A a100 Hectopat Katılım 17 Aralık 2021 Mesajlar 487 Çözümler 6 15 Mart 2022 #86 Fotoğraf atamicam ama SUV araba türünü seviyorum. Özellikle Land Rover. Önüme gelen her SUV araba gözümde çok iyi duruyor.
Fotoğraf atamicam ama SUV araba türünü seviyorum. Özellikle Land Rover. Önüme gelen her SUV araba gözümde çok iyi duruyor.
R.B.D Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 28 Haziran 2013 Mesajlar 4.798 Çözümler 42 15 Mart 2022 #87 Just a Minute dedi: Hocam Land Cruiser çok pahalı ama ya. Genişletmek için tıkla... Ülkemiz şartlarında ucuz araba yok ama dediğiniz gibi yurt dışı fiyatları da yüksek... Araba alırken en soğuk ve en sıcak yerlere bakmak lazım ki en dayanıklı ve sorunsuz aracı görelim. Anlayan anladı.
Just a Minute dedi: Hocam Land Cruiser çok pahalı ama ya. Genişletmek için tıkla... Ülkemiz şartlarında ucuz araba yok ama dediğiniz gibi yurt dışı fiyatları da yüksek... Araba alırken en soğuk ve en sıcak yerlere bakmak lazım ki en dayanıklı ve sorunsuz aracı görelim. Anlayan anladı.